10x10
 
ARQUINSET - SETMANA D'ARQUITECTURA 2010

 

Si no ho veus bé, clica aquí.


Benvolgudes i benvolguts,

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha obert la inscripció per participar al taller d’arquitectura 10x10 de la quarta Setmana d’Arquitectura. Es tracta d'una activitat pedagògica adreçada a alumnes d'entre 9 i 11 anys (4t i 5è).

Al 2010, coincidint encara amb les activitats per a l’Any Cerdà, estudiarem el carrer. Així, pretenem que els nens comprenguin la complexitat del funcionament del carrer a través de l’observació i anàlisi de la seva posició a la ciutat, la seva història, la seva planta i la seva secció. Així, l’activitat es divideix en:

-   Continguts teòrics: estudi de la formació de carrers; proporció i diferència amb altres espais oberts de la ciutat; disposició dels elements en un carrer; com s’aprofita el subsòl; com es configura el carrer en alçat, etc.

-     Visites guiades: recorregut per carrers propers al centre escolar i a un equipament soterrat de la ciutat.

-     Tallers d’arquitectura: treball en grup on es plasmaran els coneixements adquirits en aquesta activitat.

-   Exposició: el resultat dels tallers s’exposarà a diferents punts de la ciutat durant la Setmana d’Arquitectura (primera setmana d’octubre).

L’activitat es realitzarà entre els mesos de març i juny, atenent així a la disponibilitat de cada centre inscrit.

Adjuntem un petit dossier amb les línies bàsiques del treball d’enguany, que us explicarem més concretament en una reunió prèvia al desenvolupament de l’activitat. Esperem que sigui del vostre interès.

Caldrà una inscripció prèvia per participar a l’activitat i s’atendran per ordre d’arribada (cliqueu aquí per accedir al full d'inscripció).

Aprofitem el correu per enviar-vos un enllaç on podeu veure el resultat dels tallers de l'any 2009.

Esperem rebre notícies vostres ben aviat.

Cordialment,



Marta Milà Herrero

Àrea de Presidència - Comunicació Tel. 93 306 78 20

COAC Demarcació de Barcelona Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

 
Advertiment legal: la informació d'aquest missatge i fitxers annexos és confidencial, i es dirigeix exclusivament al destinatari referenciat. Si vostè ha rebut el missatge per error, li preguem que ho comuniqui a l'emissor i procedeixi a destruir-lo o esborrar-lo. Utilitzar, reproduir, alterar, arxivar o comunicar a tercers el present missatge o part del mateix, sense el consentiment previ i exprés del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC), està prohibit i pot comportar responsabilitats legals  per l'infractor.