Barcelona dentro y fuera.

Un siglo de arquitectura a través de 10 años de


idealista.com, el portal immobiliari líder a Espanya, compleix 10 anys a Barcelona. Per celebrar-ho, realitza l’exposició Barcelona dentro y fuera. Un siglo de arquitectura a través de 10 años de idealista.com. A l’exposició es mostren l’interior i l’exterior de 15 edificis d’habitatges emblemàtics seleccionats pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Des de idealista.com s’han realitzat visites virtuals dels habitatges en venda en aquests edificis en la darrera dècada i ara els posa a disposició del públic.

Es tracta d’una oportunitat única per veure per dins espais privats d’un valor arquitectònic únic i que, al llarg dels anys, han despertat la curiositat dels barcelonins.

“Ara fa 10 anys que idealista.com va arribar a Barcelona. M’agrada pensar que en aquesta dècada de idealista.com a Catalunya hem ajudat a milers de persones a trobar casa. No només un immoble sinó la seva llar, el lloc on tenim les coses que estimem. En gran part, idealista.com ha impulsat un procés revolucionari en el sector immobiliari i hem canviat completament com es busca casa avui a Barcelona, i a la resta de Catalunya.

En aquests 10 anys hem passat de tot, bons i mals moments, però sobretot ens quedem amb els millors; cada vegada que algú s’apropa a qualsevol de nosaltres i ens diu: jo vaig trobar casa meva a idealista.com. Aquest és el nostre millor regal.

Tenim moltes coses per les quals donar les gràcies, i justament en el nostre aniversari volem tornar part de l’afecte que hem rebut amb aquesta exposició, per a la qual hem seleccionat una mostra de les millors solucions residencials de Barcelona, les que pel seu estil o per les idees que aporta el projecte han marcat una fita i han deixat la seva empremta als carrers de la capital”.

Jesús Encinar, fundador de idealista.com

cc
Exposició:
del 25 de maig a l'11 de juny de 2011
Sala dB'art
del COAC (Plaça Nova, 5, 08002 Barcelona)

Organització i coordinació:
idealista
Àrea d'Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC

Comissariat i disseny de muntatge:
idealista.com

Col·laboració:
Demarcació de Barcelona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya