ROQUETA. EX-POSICIONS 69/88

A, ante, bajo, cabe, con, contra, de, desde, en, entre, hacia, hasta, para, por, según, sin, so, sobre, tras ROQUETA (excepto, durante, mediante, salvo).

La mostra recull les primeres exposicions de Santiago Roqueta realitzades al Col·legi els anys 70 i 80, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada entre amics i l’inici de futures investigacions sobre la producció de l’arquitecte.

En aquest sentit, es demana la col·laboració de companys, professors i amics de Roqueta per a l’aportació de fotografies, plànols, dibuixos, vídeos, etc.

En els targetons de l’exposició situats al taulell de recepció de la seu de Plaça Nova, s’adjunta una butlleta de participació per dipositar-la a l’urna que hi ha a la sala d’exposicions.

Butlleta de participació.

Producció: Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
Organització: àrea de Cultura, Formació i Publicacions
Comissariat: Pilar Cós
Disseny exposició: BOPBAA
Documentació i recerca: Carolina B. Garcia i Jaume Orpinell
Flexo-fotografies: Ramon Calvet, Lluís Ureña i Jaume Orpinell
Fotografies de Sala: Pilar Cós i Emili Donato
Disseny gràfic: Rosa Lladó
Muntatge: Calidoscopi
Audiovisual: Yuri Alemany i Eva Serrats
Col·laboracions: Arxiu Històric COAC, Biblioteca COAC, Biblioteca ETSAB, Jorge Blasco, Quique Camín (Ovideo TV), Josep Corredor-Matheos, Emili Donato, David Ferrer, Manel Martí (restauració) i Txuma Sánchez

Del 29 de juny al 21 de juliol de 2005
Inaguració: dimecres 29 de juny a les 22.00 h
Lloc exposició: sala d’exposicions (Plaça Nova, 5 – Barcelona)

Taula rodona inaugural: dimecres 29 de juny a les 20.30 h, amb la participació de diferents persones relacionades amb el recorregut professional de Santiago Roqueta: Emili Donato, Mariona Gallén, David Ferrer, Laia Escribà, Jorge Blasco, Carolina B. García i Pilar Cós (sala d’actes de la demarcació de Barcelona del CoAC)
Lloc: sala d’actes (Plaça Nova, 5 – Barcelona)

Sopars-tertúlia: dijous 30 de juny, dijous 7 de juliol, dijous 14 de juliol i dijous 21 de juliol
Amb arquitectes, dissenyadors i interioristes que presentaran la seva obra a la sala d’actes i després s’incorporaran al sopar.
Conferències a les 19.30 h a la sala d’actes
Sopars-tertúlia a les 21.30 h a la sala d’exposicions