21 Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) té com a una de les funcions destacables mostrar la tasca professional dels arquitectes per a la difusió en el conjunt de la societat dels valors de l’arquitectura, acció que desplega en múltiples formats per tot el territori.
 
En aquest sentit, ja des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, donant valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals. Es poden presentar als premis obres que abordin diferents escales de treball, entorns i formes d’intervenció que s’adscriuran en una de les quatre categories següents: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.
 
En aquesta 21a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018, la Demarcació de Girona del COAC organitzarà dues exposicions: una primera exposició a la sala “La Cova”, durant els mesos de març i abril, que mostrarà la totalitat de les obres presentades, i una segona exposició itinerant de les obres seleccionades que s’inaugurarà al juny, durant l’acte de lliurament dels Premis, a la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona, on es donaran a conèixer les obres guardonades. Aquesta segona exposició, a partir del mes de setembre, viatjarà a diversos espais començant per la Delegació Garrotxa-Ripollès a Olot i la Delegació de l’Alt Empordà a Figueres. L’exposició també podrà viatjar a altres localitats per tal de difondre les obres i els premis més enllà de les comarques gironines.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018 són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport. Aquest 2018 comptem amb les següents institucions: el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Els patrocinadors principals són Arquia, Griesser, Itisa, Jung i Technal. Com a patrocinadors hi ha Ascensors Serra, Arcadi Pla SA, Citylift, Diari de Girona, Ecophon, Figueras International Seating, HNA-Hermandad Nacional de Arquitectos, iGuzzini,  IRSAP, LB Leopold Bautista SL Bulthaup Girona, Plantalech, El Punt Avui, Televisió de Girona i Vidresif. Les empreses col·laboradores són Cobertes Palahí, Oliveras Materials de construcció, Garatge Plana-Mercedes Benz, Hotel Ciutat de Girona i Llopart Caves.
Arquitectura
Habitatges unifamiliars
Habitatges plurifamiliars
Equipaments
Interiorisme
Espais exteriors
Espais efímers