CercaBiografies

Tornar a l'inici del catàleg | Realitzar una cerca nova

Catàleg general

Cerca transversal als fons revisats

La informació que trobareu en aquesta base de dades ha estat revisada i permet una recerca transversal.

Cliqueu d'acord per a continuar o cancel·lar per a seguir consultant la documentació completa de l'arxiu.

D'acord Cancel·lar

Les dades amb el símbol vol dir que han estat revisades, i amb el símbol vol dir que estan en procés de revisió.

 

Bosch Bataller, Isidre

08/12/1875 - 1960

Arquitecte

 

Nascut a Vilanna, va obtenir el títol d'arquitecte el 1903. Va ser arquitecte diocesà, arquitecte municipal als ajuntaments de Cassà de la Selva, Palafrugell i Llagostera, i també va exercir a Girona i Olot. El 1939 fou nomenat vocal adjunt a Martí Sureda Vila? de la Comissió Provincial de Monuments de Girona. També va formar part de la Comissió d'Urbanisme i Sanejament de la Cambra de la Propietat Urbana.

Dintre de la campanya de foment a la construcció d'escoles en projectà a Girona, Lladó, Cassà de la Selva i Palafrugell.

L'Arxiu Històric de la Demarcació de Girona conserva el fons de l'arquitecte: aquest el componen 139 plànols d'entre 1902 i 1955 i altra documentació professional.
Instrument de descripció: inventari manual de la documentació professional i projectes indexats en Base de Dades.


A la "Lista General de Arquitectos residentes en España" del Anuario para 1930 de la Asociación de Arquitectos de Cataluña figura amb despatx professional: Plaça Marquès de Camps 15, principal, i com a "Arquitecto municipal de Palafrugell y de Cassá de la Selva".
Arquitecte municipal de Palafrugell (Colegio Oficial de Arquitectos de Cataluña y Baleares. Lista de Arquitectos Colegiados 1942)

 

Bosch Bataller, Isidre

Anar a dalt de la pàgina