Cerca Biografies

 

Bosch Bataller, Isidre

08/12/1875 - 1960

Arquitecte

 

Nascut a Vilanna, va obtenir el títol d'arquitecte el 1903. Va ser arquitecte diocesà, arquitecte municipal als ajuntaments de Cassà de la Selva, Palafrugell i Llagostera, i també va exercir a Girona i Olot. El 1939 fou nomenat vocal adjunt a Martí Sureda Vila? de la Comissió Provincial de Monuments de Girona. També va formar part de la Comissió d'Urbanisme i Sanejament de la Cambra de la Propietat Urbana.

Dintre de la campanya de foment a la construcció d'escoles en projectà a Girona, Lladó, Cassà de la Selva i Palafrugell.

L'Arxiu Històric de la Demarcació de Girona conserva el fons de l'arquitecte: aquest el componen 139 plànols d'entre 1902 i 1955 i altra documentació professional.
Instrument de descripció: inventari manual de la documentació professional i projectes indexats en Base de Dades.


A la "Lista General de Arquitectos residentes en España" del Anuario para 1930 de la Asociación de Arquitectos de Cataluña figura amb despatx professional: Plaça Marquès de Camps 15, principal, i com a "Arquitecto municipal de Palafrugell y de Cassá de la Selva".
Arquitecte municipal de Palafrugell (Colegio Oficial de Arquitectos de Cataluña y Baleares. Lista de Arquitectos Colegiados 1942)

 

Bosch Bataller, Isidre

Anar a dalt de la pàgina Edificis Projectes Imatges