CercaCol·leccions

Tornar a l'inici del catàleg

Catàleg general

Cerca transversal als fons revisats

La informació que trobareu en aquesta base de dades ha estat revisada i permet una recerca transversal.

Cliqueu d'acord per a continuar o cancel·lar per a seguir consultant la documentació completa de l'arxiu.

D'acord Cancel·lar

Les dades amb el símbol vol dir que han estat revisades, i amb el símbol vol dir que estan en procés de revisió.

 

Fons Josep Esteve Corredor

Dates extremes: 1912-1965

Autoria: Josep Esteve Corredor i altres

Volum: 915 projectes redactats per l'arquitecte i 29 d'altres autors / dues caixes de documentacio professional, dos dibuixos acadèmics i 138 imatges.

Forma d'ingrés: Donació de Xavier i Lluís Esteve Jornet

Data d'ingrés: abril 1982

 

Descripció

El fons Josep Esteve Corredor consta de 942 projectes de l'autor, datats entre 1922 i 1965, 370 imatges, 2 dibuixos acadèmics i 2 caixes d’arxiu amb documentació professional. També es custodien en el mateix fons 29 projectes d'altres autors.
La donació es completava amb un conjunt de 80 llibres especialitats en arquitectura que es troben ingressats a la Biblioteca de la Demarcació.
Pel que fa a les imatges, 394 fotografies en BN i suport paper, se centren bàsicament en les obres realitzades per Josep Esteve Corredor. Una petita part correspon a fotografíes de caràcter més personal. Es troben, igualment, descrites en base de dades i consultables al web.

Història de la custòdia

El fons va estar dipositat al despatx professional de l'arquitecte, primer a la Ronda Ferran Puig nº 1 i després al carrer Nou. En morir Josep Esteve els seus descendents decidiren fer-ne donació a l'Arxiu del Col·legi d'Arquitectes.

Intervenció arxivística

Respecte al tractament arxivístic, per a la seva ordenació i instal·lació s'ha seguit l’ordre de producció dels projectes. S’han instal·lat convenientment en capses i carpetes per asegurar-ne la conservació i s’han indexat a la corresponent base de dades que ja és consultable a la pàgina web de l’Arxiu del Col·legi d’Arquitectes.

Publicacions relacionades

AAVV, Josep Esteve Corredor. Fons d'Arxiu. Girona, COAC, 2007.