Temps de Flors 2001. Paciències

Demarcació de Girona
COAC
   

Després d'haver estat estudiant cinc anys fotografia, veient les diferents facetes del llenguatge me n'adono que "allò" que es fotografia moltes vegades no és tan important com "la manera" com es fotografia, i és en el procés fotogràfic en el que em centro en fer aquest projecte. El primordial per a mi és retrobar un espai personal d'experiència fotogràfica.

Utilitzo com a referent el món de les plantes per la seva riquesa formal i per l'entorn natural que les envolta, que sempre em situa, em tranquil·litza i em permet treballar amb un ritme calmat, indispensable per a l'observació. Les plantes són un aturar-se, un donar pas a la delicadesa; les petites coses que defineixen, que acompanyen, que generen. Cada imatge és l'exteriorització d'una vivència, una relació formal i orgànica entre la planta i l'ull fotogràfic (entès com a resultat de les mirades de tots els sentits).

Totes les imatges les he preses a la Vall de Boí, caminant a través dels senders que la configuren. Amb un equip fotogràfic de 35 mm., un objectiu macro i un fons blanc, he anat creant una petita col·lecció d'imatges que m'acompanyen i m'obren les portes d'un espai on puc fer aparèixer els objectes i impregnar-los de la meva solitud.

Mireia Plans, fotògrafa

 

adreça

Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
Demarcació de Girona

Sala d'Exposicions
Pia Almoina
Plaça de la Catedral, 8
17004 Girona Spain
Tel   972. 41 27 27
Fax  972. 21 41 51

Per més informació:
http://www.coac.net/