Taller Digital. L'ordinador com a instrument del projecte arquitectònic

Demarcació de Girona
COAC
-


Sota el nom de "Taller Digital: L'ordinador com a instrument del projecte arquitectònic", es presenta una selecció de treballs d'alumnes de disseny assistit per ordinador. El professor Pascual Sellés, de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectes de la Universitat Politècnica de València, ha organitzat la mostra amb l'objectiu d'apropar als ciutadans els mètodes que dóna a conèixer als seus alumnes i el resultat que pot assolir-se amb aquests.

L'activitat de projectar en arquitectura es fonamenta sobre l'habilitat que tenim per crear i manipular un model, és a dir, alguna representació de les nostres idees. Un sistema de modelat digital és per l'arquitecte, per diverses raons, com un piano per un compositor de música: un instrument amb el qual desenvolupar el seu treball creatiu, i no una eina aliena al procés de desenvolupament dels seus projectes. Les eines són útils concebuts per l'home amb un fi concret i predeterminat, al contrari, els instruments són medis en els quals existeix un llenguatge necessari per l'expressió i l'execució de les nostres idees.

L'aplicació dels sistemes informàtics als processos d'ensenyament-aprenentatge és un camp d'estudi que es contempla amb gran interès des de l'àmbit de la Universitat actual. La incorporació d'aquestes noves tecnologies al procés creatiu constitueix ara com ara un dels aspectes als quals s'està dedicant grans esforços en termes econòmics i de recursos humans.

Aquesta exposició representa, per damunt de tot, una visió amena i enriquidora de com les noves tecnologies han canviat el llenguatge d'expressió gràfica de l'arquitecte, i per tant, del seu llenguatge projectual

|

adreça
Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
Demarcació de Tarragona

Sant Llorenç 20- 22
43003 Tarragona
Tel   977 24 93 67 (Iolanda)

Fax  977 24 83 83
Exposició oberta
del 27 de març al 29 d'abril de 2001

Inauguració
dimarts 27 de març a les 19.30 h, a càrrec de Pascual Sellés, arquitecte