UNIVERSITAT, ARQUITECTURA I TERRITORI

 
Demarcació de Girona
COAC Demarcació de Tarragona
-       

    

L’exposició presenta les principals actuacions en matèria d’infraestructures universitàries públiques a Catalunya durant el període 1195-2006, tant a nivell d’obra realitzada com de projectes en curs. Àmbits: UB/UAB/UPC/UPF/UdG/UdL/URV/UOC.

Aquesta exposició, segons el seu comissari, l’arquitecte Josep Benedito, pretén mostrar a través de 80 actuacions l’important procés de creixement, diversificació i extensió d’aquestes universitats pel que fa a la seva implantació territorial, la seva capacitat de transformació del teixit urbà de l’entorn, de l’interès tipològic i arquitectònic dels projectes i el valor d’algunes de les actuacions en temes de recuperació viva de peces del patrimoni històricoartístic.

A Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili ha creat els campus de l’àrea Centre i Part Alta i el campus Sescelades. I a Reus, les àrees de Bellisens i de Ciències de la Salut.

 

adreça

Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
Demarcació de Tarragona

Sant Llorenç, 20 - 22
43003 Tarragona
Tel.: 977 24 93 67 (Iolanda)

Fax: 977 24 83 83

Exposició oberta
del 3 al 28 de setembre de 2001

Inaguració
dijous 13 de setembre a les 19:00 hores
Presidiran l’acte l’Excm. i Mg. Sr. Lluís Arola Ferrer, rector de la Universitat Rovira i Virgili, el Sr. Antoni Giró Roca, Director General d’Universitats, i el Sr. Jordi Bergadà i Masquef, President del COAC de Tarragona.

Presentació:
a càrrec de Josep Benedito i Rovira, arquitecte comissari de l'exposició

Lloc
Seu del COAC de Tarragona

Promotor
Departament d’Universitat, Recerca i Societat de la Informació, Generalitat de Catalunya.

Organitza:
COAC de Tarragona