Del 13 al 19 de JULIOL 2009
Dilluns 13 Dimarts 14 Dimecres 15 Dijous 16 Divendres 17 Dissabte 18





 

F 19 h
La Icària submergida

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
 d  

» Dijous 9 de juliol de 2009 | Restriccions de trànsit pel Tour de França, a Girona
El dijous 9 de juliol, tindrà lloc la sortida de la sisena etapa del Tour de França a Girona. Com a conseqüència d'aquest fet, de les 6 a les 15 hores els ponts de la Barca, França i Pedret estaran tancats. I, a partir de les 10 hores i fins a les 14 h, no es podrà circular per l’itinerari següent: rotonda del rellotge, avinguda Ramon Folch, Gran Via de Jaume I, carrer Sant Francesc, plaça Catalunya, carrers General Mendoza, Ultònia, Migdia, Creu, plaça Països Catalans i carrer Emili Grahit fins al municipi de Quart. Veure mapa

» Apunteu-vos a l'ASSESSORIA FISCAL de la Demarcació de Girona i us facilitarem les vostres relacions amb l'Agència Tributària
Us avisarem de totes les vostres obligacions professionals i us presentarem la documentació trimestral o anual necessària. El servei és gratuït durant, el primer any pels arquitectes amb menys d'una any de col·legiació. Per a més informació: Antoni Cicres. Tel. 972 412 894. Horari d'atenció: dimarts i dijous, de 9 a 14 hores.

» Estiu 2009: horaris i dies de visat
Aquest estiu, l'horari de les tres seus serà l'habitual, de 9 a 15 hores a Girona, i de 9 a 14 hores a Figueres i Olot. En quant als dies que les seus romandran tancades són els següents: Figueres i Olot del 3 al 14 d'agost, amdós inclosos, i Girona del 17 al 31 d'agost, ambdós inclosos. El servei de Visat però, no es tancarà i els dies que la seu de Girona estigui tancada, hi haurà servei de Visat a les delegacions, a Figueres els dilluns i dimarts, i a Olot els dimecres i dijous.

 

» La Icària submergida. Utopies i somnis a la Catalunya del segle XIX

Dins el marc de la Capital de la Cultura Catalana Figueres 2009, la Delegació de l'Alt Empordà del COAC i l'Ajuntament de la ciutat han programat la conferència La Icària submergida. Utopies i somnis a la Catalunya del segle XIX, a càrrec de l'arquitecta Carolina B. García Estevez, doctora en Teoria i Història de l'Arquitectura a l'ETSAB.

L'any 1840 Étienne Cabet publica el llibre Voyage en Icarie, llibre d'impacte entre part dels intel·lectuals i higienistes catalans del segle XIX. El mes de febrer de 1985, Salvador Dalí realitza, des de les pàgines del diari El País, una crida per commemorar el centenari de la mort de Narcís Monturiol, amb els assajos El buitre de Leonardo y el Ictineo i Monturiol y Bellini, los dos aún en el fondo del mar. De Cabet a Dalí. El primer i l'últim d'una cadena de miratges utòpics i surrealistes que permeten recórrer els últims cent cinquanta anys d'una història oblidada i maleïda de Catalunya.

La conferència tindrà lloc el divendres 17 de juliol, a les 19 hores, a la sala Narcís Monturiol del Cercle Sport de Figueres.

Per a més informació
Pàgina de la CCC'09


GIRONA

FIGUERES

Exposicions obertes...


Concurs Facultat de Turisme de la Universitat de Girona

Sala d'exposicions |
Del 22 de juny al 7 d'agost
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h

Exposicions obertes...



Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona 2008

Sala d'exposicions | Del 22 de juny al 13 de setembre
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 14h



 

  • Alícia Castan Masip, arquitecta especialitzada en Arquitectura sostenible i Ecourbanisme, s'ofereix per a col·laborar en despatx d'arquitectura. Tel. 637 222 658.
  • Arquitecte col·legiat especialitzat en urbanisme, projectes, història de l'art i tassacions de l'Estat, s'ofereix per a col·laborar en un Despatx d'Arquitectura. Interessats trucar al 646 824 921 i demanar per Lluís.
  • Es lloga pis d 145 m2 útils, 5 habitacions, a l'Avinguda Jaume I de Girona. Es pot dividir en despatx i habitatge amb entrada independent. Tel. 972 204 441. Josep Ros
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.
  • Es ven HP Desinjet 500 plus (amplada de paper 0,62 cm), d'un any d'antiguetat, per 800 €. Interessats trucar al 625 886 888. Cristian.
  • OCTSA ofereix nous serveis Serveis d'Assessoria: Auditoria de projectes per arquitectes i/o promotors privats / Auditoria de projectes per l’administració (LCSP) / Control de qualitat de projectes per a concursos / Compliment del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) / Llibre de l’edifici / Eficiència energètica / Amidaments i supervisió d'amidaments / Estudis de Seguretat i Salut. Serveis de Control (OCT): Estabilitat (Estructura) / Estanquitat (Tancaments) Altres serveis segons sol·licitud.
    Més informació: Tel. 902 218 217 | oct@coac.net | www.octsa.com
 
  • Exposició Nits fosques de l'ànima. Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona. Sala La Rambla, Capella de Sant Nicolau i Dadespai. Del 26 de juny al 20 de setembre de 2009. Més informació
  • Jornada sobre territori i habitatge. La Universitat a l'Estiu 2009. Divendres, 10 de juliol de 2009, de les 9 a les 14.45 h. Sala d'actes de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació. Edifici Mercadal. Programa sencer
  • VI Concurs de fotografia de l'Alta Garrotxa. Data límit per presentar-hi fotografies: 10 de setembre de 2009. Més informació i bases
   
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@