Del 5 al 11 d'OCTUBRE de 2009

Dilluns 05 Dimarts 06 Dimecres 07 Dijous 08 Divendres 09 Dissabte 10




 


 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

»El proper 9 d’octubre entra en vigor el nou Decret d’habitabilitat 55/2009, quedant derogat el D. 259/2003.
Per tal de garantir el visat dels expedients als quals pugui afectar aquest nou Decret, el departament de visat de la Demarcació es compromet a visar el 8 d’octubre, tots els projectes bàsics o bàsics i d’execució entrats a visar fins aquesta data, els quals podràn ser retirats en dies posteriors.

» Els Premis d'Arquitectura de Girona canvien de data
Us informem que a partir d'aquest any, els Premis d'Arquitectura que cada any convoca la Demarcació de Girona del COAC canvien de data passant del mes de desembre al mes de maig. Així, la 13a edició tindrà lloc el mes de maig de 2010. A partir de la tardor trobareu les bases d'aquesta nova convocatòria a la pàgina web de la Demarcació.


» Apunteu-vos a l'ASSESSORIA FISCAL de la Demarcació de Girona i us facilitarem les vostres relacions amb l'Agència Tributària...
... Us avisarem de totes les vostres obligacions professionals
... Us presentarem la documentació trimestral o anual necessària...
... El servei és gratuït durant, el primer any pels arquitectes amb menys d'una any de col·legiació.
Per a més informació: Antoni Cicres. Tel. 972 412 894. Horari d'atenció: dimarts i dijous, de 10 a 14 hores.

 




Ensenyar Arquitectura - Aprendre Arquitectura

El proper dilluns 5 d’octubre, la Demarcació de Girona del COAC celebra el Dia Mundial de l’Arquitectura obrint la seu col•legial de Girona als alumnes de les escoles que participen en el projecte educatiu Ensenyar Arquitectura – Aprendre Arquitectura, organitzat per la mateixa Demarcació. En el decurs de prop més d’una hora, els estudiants de 5è i 6è curs dels Centres d’Educació Infantil i Primària Eiximenis (Girona), Can Puig (Banyoles) i Sant Gregori (Sant Gregori) visitaran la “casa dels arquitectes” i se’ls explicarà què és l’Arquitectura i quina és la tasca que desenvolupen els professionals de la mateixa.

Aquesta és la primera de les activitats que la Demarcació realitza en el marc del taller educatiu Aprendre Arquitectura – Ensenyar Arquitectura, coordinat per l’artista Pep Admetlla i per la pedagoga Dolors Guix, que té la voluntat de que l’arquitectura esdevingui part del coneixement a impartir en els projectes educatius dels centres de primària, de la mateixa manera que ja ho és en les realitats diàries dels alumnes i mestres. Com a conclusió de tot el procés d’aprenentatge es preveu realitzar l’abril de 2010, una trobada per posar en comú les diverses experiències a la ciutat de Girona.

El Dia Mundial de l’Arquitectura se celebra simultàniament a tot el món a partir de la designació des de l’any 1985 del Dia Mundial de l’Hàbitat per al primer dilluns d’octubre per part de l’Assemblea de les Nacions Unides. L’objectiu de la jornada és reflectir l'estat dels assentaments humans i el dret fonamental a un allotjament adequat, així com recordar al món la seva responsabilitat col•lectiva en el futur de l'hàbitat humà. Afegint-se a aquesta iniciativa, el 1997 la UIA (Unió Internacional d’Arquitectes) va instaurar, igualment, el primer dilluns d’octubre de cada any com a Dia Mundial de l’Arquitectura. Des d’aleshores vénen celebrant-se diverses activitats commemoratives per part de les seccions nacionals de la UIA, les agrupacions professionals d’arquitectes i d’altres institucions vinculades amb l’arquitectura.





 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

FIGUERES

Exposicions obertes...


Per un barri digne.
El pla de millora dels barris que necessiten una atenció especial

Sala d'exposicions | Del 18 de setembre al 24 d'octubre de 2009
L'exposició mostra les realitzacions del programa de barris impulsat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, i vol ser, també, un homenatge a totes aquelles persones que, des del moviment veïnal i els ajuntaments de Catalunya, han lluitat, sota temes com aquest, per la millors dels barris i el progrés social.

Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h


Exposicions obertes...


Un recorregut per la Marca de l'Ham
Sala d'exposicions | Del 14 de setembre al 16 de novembre
L'exposició de fotografies mostra la història i l'evolució del barri de la Marca de l'Ham de Figueres, des dels inicis com a barri als anys 60 fins a dia d'avui, partint dels diferents esdeveniments que han marcat la vida del barri.

Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 14h

 

 

 

 

 

     
   

Escola Sert: El llibre blanc del projecte - 1: Codi Tècnic i altres normatives
Girona, 16 d'octubre, 6 i 20 de novembre, 4 i 18 de desembre i 8 de gener de 2009 - Informació i inscripcions

Cultura: L'any Claret a la Demarcació de Girona del COAC
Girona, 6 de novembre de 2009, a les 19 hores

 


Escola Sert: Plans locals d'habitatge
Girona, 19 i 26 d'octubre, 9, 11,16, 18, 23 i 25 de novembre de 2009 - Informació i inscripcions

Escola Sert; DISSENY D'INTERIORS Mòdul transversal de tecnología
Girona, 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de novembre i 1, 3, 10, 15 i 17 de desembre de 2009 - Informació i inscripcions

 

  • Arquitecte col·legiat especialitzat en urbanisme, projectes, història de l'art i tassacions de l'Estat, s'ofereix per a col·laborar en un Despatx d'Arquitectura. Interessats trucar al 646 824 921 i demanar per Lluís.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.
  • Es lloga despatx de 45 m2 a la zona de la Punxa. Interessats trucar al 972 244 785 (vespres).
 
  • 2a Ruta de l'art de Castelló d'Empúries. Del 9 al 12 d'octubre de 2009. Més informació
  • XXXII Curset d'intervenció en el patrimoni arquitectònic "Arquitectures d'anada i tornada. Patrimoni colonial. Indià i modern: Cuba, Catalunya i altres experiències". Barcelona, del 10 al 13 de desembre de 2009. Organitza: AADIPA. Més informació i butlleta d'inscripció
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@