Del 25 al 31 de gener de 2010

Dilluns 25 Dimarts 26 Dimecres 27 Dijous 28 Divendres 29 Dissabte 30



ES 17 a 20 h
Planejament Derivat: PMU

ES 9:30 a 12 h
Llibre blanc del projecte

2ona edició

 


ES 9:30 a 12 h

Llibre blanc del projecte

 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    




»La revista AITIM gratuïta per als col·legiats
La revista de l’Associació d’Investigació Tècnica de la Indústria de la Fusta (AITIM) ofereix la possibilitat a tots els arquitectes que formen part del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a poder rebre gratuïtament la revista durant tot l’any 2010. Aquells de vosaltres que hi estigueu interessats, heu de sol·licitar-ho a l’adreça electrònica p.hernandez@aitim.es o al número de fax 91 559 05 12 abans del 31 de gener de 2010. En l’escrit heu de fer constar el vostre número de col·legiat.



» Convocat el sisè premi europeu de paisatge Rosa Barba
S'ha obert la convocatòria per presentar propostes per al 6è Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba, dins el marc de la 6a Biennal Europea de Paisatge que es farà a Barcelona del 30 de setembre al 2 d'octubre de l'any que ve.
A partir del 23 de novembre i fins al 26 de febrer es poden presentar les intervencions construïdes a Europa entre el 2005 i el 2009. Les obres seleccionades pel jurat s'exposaran en una mostra i es publicaran en un catàleg. La dotació econòmica del premi és de 15.000 euros. El jurat internacional està integrat per Bet Figueras, Franco Zagari, Henri Bava, Kristine Jensen, José Manuel Vidal i el president de l'EFLA. +informació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

»Pràctiques en despatxos professionals

Durant els mesos de gener i febrer es torna a obrir el termini d’oferta de places d’estades de pràctiques pel curs 2009/2010, per a estudiants d’arquitectura en despatxos professionals.

Les principals característiques d’aquest model de pràctiques són les següents:
- El marc legal és un conveni de cooperació educativa. Per tant, no hi ha cap mena de vinculació laboral amb l’estudiant ni despeses de seguretat social, donat que l’estudiant esta cobert per l’assegurança escolar de la Universitat de Girona.
- El despatx pot definir, d’acord amb un tutor de la universitat, el pla de treball i el perfil de cada plaça.
- Permet conèixer, en profunditat i condicions reals de treball, possibles candidats a incorporar al despatx.
- Una oferta atractiva en crèdits per als estudiants.
- Un important avantatge és la integració de les pràctiques en el calendari acadèmic de l’estudiant.
- El despatx acordarà juntament amb l’estudiant un ajut econòmic en forma de beca per tal de sufragar les despeses que pugui tenir l’estudiant durant la realització de l’estada.

Els aspectes més destacats referents a aquesta convocatòria són:
- Durada. Entre les 220 i les 600 hores, que caldrà especificar en l'oferta.
- Realització. Es mantenen les 3 convocatòries de places, és a dir els 3 períodes d'oferta i assignació de places durant el curs: primer quadrimestre (setembre-octubre), segon quadrimestre (gener-febrer) i estiu (maig-juny).
- Data inici/final. Hi haurà 3 períodes d'inici de les pràctiques coincidint amb l'assignació de places de cada convocatòria. La data de finalització de l'estada podrà ser qualsevol fins al final del curs acadèmic (enguany, l’11 de setembre).
- Dedicació. Les dates inicial i final de les pràctiques i la durada s'hauran d'ajustar al següent criteri: la dedicació màxima orientativa serà de 20 hores/setmanals durant el curs i de 40 hores/setmanals durant l'estiu.

Si esteu interessats en formalitzar una oferta haureu d’omplir la butlleta d’inscripció que us facilitarà la Laura de la Borsa de Treball de la Demarcació de Girona del COAC. Telèfon : 972 412 896 | a/e: borsa.gir@coac.cat




 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA



Dimarts 26 de gener

Mòdul 7- Planejament urbanístic derivat IV: PMU - Plans de millora urbana

Sala Rafael Masó l de 17 a 20 hores
L'objectiu del curs es capacitar a l'arquitecte en la pràctica del planejament urbanístic, tant en el que respecta a l'elaboració del planejament com en la seva avaluació i aplicació. Conèixer els criteris de projecció i valoració dels aspectes fonamentals del planejament urbanístic i de les tasques dels diferents tècnics implicats en la seva redacció i avaluació. Comprendre els diferents punts de vista i interpretar la normativa.


Dimecres 27 de gener

El Llibre blanc del Projecte 2ona edició: Codi Tècnic i altres normatives

DB HE-3 HE-4 HE-5, Calener, CEE
Sala Rafael Masó l de 9:30 a 12 hores

Cada jornada estarà organitzada en una primera hora on es farà un repàs de la normativa, i a la segona s'aplicarà a un projecte concret, (sempre el mateix) utilitzant les eines que actualment té el COAC com les memòries i les fit
xes, i amb la realització dels diferents plànols que demostren el seu compliment.


Divendres 29 de gener

El Llibre blanc del Projecte: Codi Tècnic i altres normatives

Ecoeficiència
Sala Rafael Masó l de 9:30 a 12 hores

Cada jornada estarà organitzada en una primera hora on es farà un repàs de la normativa, i a la segona s'aplicarà a un projecte concret, (sempre el mateix) utilitzant les eines que actualment té el COAC com les memòries i les fit
xes, i amb la realització dels diferents plànols que demostren el seu compliment.

     
   

Escola Sert: Jornada sobre responsabilitat i deontología
Girona 11 de febrer de 2010, a les 10:30h. Preu (sense iva): 10€
Informació


Escola Sert: EL LLIBRE BLANC DEL PROJECTE: Codi Tècnic i altres normatives
- 2: SE, Accesibilitat, HR, ReBT, Telecomunicacions, Habitabilitat, Residus i Llibre de l'Edifici. Girona, 26 de febrer, 19 de març, 9 i 30 d'abril, 21 de maig i 11 de juny de 2010, de 9:30 a 12:00h. Preu (sense iva): 100€ Informació


 


Escola Sert: AUTOCAD 2010 -2d: rendibilitat, funcionament i presentacions

Girona 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22 i 24 de març de 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació


Escola Sert: GOOGLE SKETCHUP - renderitzacions

Girona 12, 14, 19, 21, 26, i 28 d'abril, i 3 i 5 de maig del 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació







 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons. Tel. 685 547 340
 
  • Programa Arquia/Próxima 2008-2009. Termini de presentació de projectes: 28 de febrer de 2010. Poden presentar-s'hi tots els arquitectes amb menys de deu anys de titulació. Bases de la present convocatòria i informació més detallada: www.arquia.es/proxima
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@