Del 15 al 21 de març de 2010

Dilluns 15 Dimarts 16 Dimecres 17 Dijous 18 Divendres 19 Dissabte 20

ES 18 a 20 h
Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions



ES 18 a 20 h
Autocad 2010, rendibilitat, funcionament i prestacions

 

ES 9:30 a 12h
Llibre blanc del projecte
2ona Part
1a Edició

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» 4 de maig: eleccions al COAC
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca eleccions per a la renovació dels seus òrgans de govern (Junta de Govern i juntes directives de les demarcacions de Barcelona, Ebre, Girona, Lleida i Tarragona i delegats de les delegacions) i dels 200 representants de l'Assemblea General (distribuïts entre les cinc demarcacions), per al dimarts 4 de maig de 2010. Amb motiu de les eleccions s’ha creat una pàgina web específica on hi trobareu el calendari electoral i informació relativa a tot el procés. Més informació

»Projectes seleccionats dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010
Ja podeu consultar les vint-i-dos obres seleccionades dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010 que han estat escollides pel Jurat format pels arquitectes Xavier Monteys, com a president, i Juan Herreros, José Morales i Rafael Moranta, com a vocals. En aquesta nova edició, la tretzena, s’han presentar un total de cent disset projectes a la modalitat única d’arquitectura. Les obres premiades es donaran a conèixer el 28 de maig, en un acte a la seu de la Demarcació de Girona del COAC. Projectes seleccionats

» Calendari fiscal del professional liberal

Fins el 31 de març teniu temps de presentar els models 347 i 184.
El model 347 és el corresponent a la declaració de tots els clients i proveïdors que el montant global per a cada un d’ells, durant l’any 2009, superi els 3005,06 €. No s’ha de tenir en compte les quantitats que han estat objecte de retenció per IRPF (col·laboracions, honoraris amb retenció, etc.).
El model 184 és la declaració que han de fer les Societats en règim d’atribució de rendes, és a dir les Societats Civils, Comunitats de Béns, etc...que tenen l’obligació d’informar a l’administració dels ingressos, despeses, retencions, etc. i l’atribució fiscal a cada un dels socis.

 

» La Cova acull l’exposició "habitant - arquitecte"
La sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona acull, des del passat divendres, una exposició de fotografies on l’objecte de treball ha estat l’observació de l’hàbitat on treballa l’arquitecte, analitzant com s’apropia de l’espai arquitectònic.

Més de dues-centes fotografies realitzades per Isabel García ensenyen com els espais adquireixen el sentit que li atorguen les activitats que s’hi desenvolupen: l’espai hàbitat esdevé lloc. García s’ha desplaçat als despatxos professionals per observar de prop i plasmar en un seguit d’instantànies com els professionals de l’arquitectura s’apropien de l’espai arquitectònic intentant superar els condicionants imposats, transformant-lo formalment, constructivament on desenvolupar la seva activitat.

Les imatges donen a conèixer petits detalls com la mà que dibuixa el detall constructiu però també d’altres que ensenyen la taula, l’espai, el despatx, l’usuari. Una exposició que ha estat comissariada per Alba García qui ha donat forma a les idees de la fotògrafa, qui prefereix que el visitant sigui qui interpreti les imatges a partir de la seva pròpia experiència.


Exposició “habitant – arquitecte”
Del 5 de març al 25 d’abril de 2010
Sala la Cova de la Demarcació de Girona del COAC
Horari de visita: Feiners de 9 a 15 hores. | Accés lliure i gratuït

Més informació:
Departament d’Activitats Culturals
Tel. 972 412 895



 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dilluns 15 i dimecres 17 de març
AUTOCAD 2010 - 2d: rendibilitat, funcionament i presentacions.

Aula d'informàtica l de 18 a 20 hores
El nou Autocad 2010 té incorporat noves aplicacios potents i flexibles per a la rendibilitat, funcionament i les presentacions dels projectes arquitectónics.

Divendres 19 de març

El Llibre blanc del Projecte 2ona part 1a edició: Codi Tècnic i altres normatives
REBT Reglament electrotècnic de baixa tensió

Sala Rafael Masó l de 17 a 20 hores
Cada jornada estarà organitzada en una primera hora on es farà un repàs de la normativa, i a la segona s'aplicarà a un projecte concret, (sempre el mateix) utilitzant les eines que actualment té el COAC com les memòries i les fitxes, i amb la realització dels diferents plànols que demostren el seu compliment.

Exposicions obertes...

habitant - arquitecte
Sala La Cova | Del 5 de març al 25 d'abril de 2010
La mostra vol ensenyar l’habitat de treball dels arquitectes mitjançant un seguit de fotografies i també d’una projecció. Les imatges ensenyen els edificis, els carrers, els objectes dels despatxos relacionats o no amb l’exercici de la professió. Una exposició que ens acosta al treball diari i a la personal visió de la fotògrafa alhora de captar les particularitats de la professió i dels professionals.
Horari de visita: Feiners de 9 a 15 hores. | Accés lliure i gratuït

     
   

Escola Sert: GOOGLE SKETCHUP - renderitzacions
Girona 12, 14, 19, 21, 26, i 28 d'abril, i 3 i 5 de maig del 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació

Escola Sert: Interiors
Girona 13, 20 i 27 d'abril, i 4 de maig del 2010, de 16 a 20h.
Informació

 


Escola Sert: Módul 8 - Aplicació del planejament II: projectes de reparcel·lació i d'expropiació
Girona 4, 11, 18, i 25 de maig, 1, 8, i 15 de juny de 2010.
Informació

 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons. Tel. 685 547 340.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.

 

 
  • Curs Intervencions en edificis particulars en mal estat, a càrrec de Fèlix Ruiz Gorrindo, arquitecte tècnic. Dates: 12 de març, 30 d’abril, 28 de maig i 11 de juny de 2010. Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Organitza: Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Inscripció gratuïta, Més informació

    El viaducte ferroviari, els pros i els contres damunt de la taula. Taula rodona, ponents : Joan Pluma i Vilanova, tinent d'alcalde d'urbanisme de l'Ajuntament de Girona, Eva Ventura i García, tècnica en jardineria, Josep M. Bosch i Torrent, enginyer de camins canals i ports i Rafael Vila i Bové, vocal de la junta dels Amics de la Unesco a Girona, 16 de març de 2010 a les 9,30h al Palau Firal de Girona, es prega confirmació al telf.972 218 702 o 07cms@ciccp.es
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@