Del 19 al 25 d'abril de 2010

Dilluns 19 Dimarts 20 Dimecres 21 Dijous 22 Divendres 23 Dissabte 24

ES 18 a 20 h
Google Sketchup



ES 16 a 20 h

Interiors


ES 18 a 20 h
Google Sketchup

 


 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» Proclamades les candidatures a les eleccions del COAC
D'acord amb l'apartat 5.3 de les Normes Electorals, s’han publicat les candidatures presentades a les eleccions col·legials que se celebraran el 4 de maig. Qualsevol col·legiat o col·legiada podrà impugnar-les motivadament davant de la Mesa Electoral Central fins al proper dijous 8 d'abril. La Mesa Electoral Central, en sessió que se celebrarà el proper dilluns 12 d'abril, resoldrà les impugnacions que s'hi hagin pogut presentar, proclamarà les candidatures vàlides i considerarà electes les que no tinguin oponents.Més informació

» Per Sant Jordi regala publicacions de la Demarcació de Girona
Un altre any, la Demarcació de Girona torna a tenir una parada de llibres per celebrar Sant Jordi. La parada, que la trobareu a la Biblioteca de la Demarcació de Girona, obrirà del 19 al 25 d'abril, de 9 a 15 hores. En ella hi trobareu les publicacions més recents de la Demarcació amb un 10% de descompte i, les publicacions més antigues a preus de saldo.

»Projectes seleccionats dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010
Ja podeu consultar les vint-i-dos obres seleccionades dels Premis d’Arquitectura de Girona 2010 que han estat escollides pel Jurat format pels arquitectes Xavier Monteys, com a president, i Juan Herreros, José Morales i Rafael Moranta, com a vocals. En aquesta nova edició, la tretzena, s’han presentar un total de cent disset projectes a la modalitat única d’arquitectura. Les obres premiades es donaran a conèixer el 28 de maig, en un acte a la seu de la Demarcació de Girona del COAC. Projectes seleccionats

» Calendari fiscal del professional liberal
_abril
Fins al proper 20 d’abril podeu presentar, si s’escau, la declaració corresponent al primer trimestre del 2010. Concretament el MOD 110 corresponent a les retencions sobre nòmines i col·laboracions; el MOD 115 referent a les retencions sobre lloguers; el MOD 130 que és un pagament a compte de la Renda; i el MOD 303 sobre el pagament de l’IVA.

 

» Vot electoral: per correu i electrònic
A les eleccions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) d’enguany, els arquitectes col·legiats podeu votar de tres maneres diferents: en persona el dia 4 de maig, per correu postal o fer-ho electrònicament.

Vot electrònic
A partir del 12 d’abril podeu passar a recollir a la Secretaria de la demarcació o delegació a la qual esteu inscrits (es pot saber mitjançant el web col·legial a quina seu figureu inscrits) l’acreditació personal per votar electrònicament. Només cal comparèixer en persona amb el DNI original i recollir el sobre amb el vostre codi (password). Aquesta clau la podeu recollir fins el mateix dia de les eleccions, a les 18.30 hores. Així mateix, podreu votar des del vostre ordinador personal o bé des de l’urna electrònica que trobareu a la vostra mesa electoral, el mateix dia 4 de maig, de 10 a 19 hores.

Vot per correu postal
A partir del dia 16 d’abril i fins el dia 21, podeu sol·licitar per escrit, que haureu de presentar en persona, per fax o per correu electrònic a la vostra demarcació o delegació, l’acreditació per votar per correu postal. El Departament de Secretaria us trucarà per informar-vos quan podeu recollir l’acreditació degudament signada a partir del dia 21. Cal recollir-la personalment i enviar per correu certificat el vot. Es comptaran només els vots enviats per correu que s’hagin rebut fins el dia 3 de maig.

Vot per compareixença personal
Finalment, el dia 4 de maig es pot votar presencialment, de les 10 a les 19 hores a la demarcació o delegació on esteu inscrits. Recordeu que heu de presentar el DNI.

Per a qualsevol dubte podeu consultar les normes a la pàgina web col·legial de les eleccions: www.coac.net/eleccions o contactar amb l’Assessoria Jurídica de la Demarcació de Girona.


Per a més informació
Assessoria Jurídica de la Demarcació de Girona
Tel. 972 412 891



 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dilluns 19 i dimecres 21 d'abril
Google Sketchup
- renderitzacions
Aula d'informàtica l de 18 a 20 h
La utilització d'aquest programa gratuït, pensat per a modelar en 3D de forma ràpida i intuïtiva, totalment compatible amb arxius de CAD, i de fàcil aprenentatge. Pensat no només en aixecar volums, sinó per a dissenyar directament en 3D.


Dimarts 20 d'abril
Interiors

Aula d'informàtica l de 16 a 20 h
Amb l'objectiu de capacitar a l'arquitecte en la pràctica del disseny d'interiors, detacarem aquells aspectes instrumentals que podrírem descriure com a tècnics i ens ocuparem de destacar-ne aquells que, en el context del projecte estan destinats a fer viable la construcció de les propostes de disseny. Parlarem també de la caixa dintre de la caixa: l'arquitectura d'interiors dins de l'edifici.

Exposicions obertes...

habitant - arquitecte
Sala La Cova | Del 5 de març al 25 d'abril de 2010
La mostra vol ensenyar l’habitat de treball dels arquitectes mitjançant un seguit de fotografies i també d’una projecció. Les imatges ensenyen els edificis, els carrers, els objectes dels despatxos relacionats o no amb l’exercici de la professió. Una exposició que ens acosta al treball diari i a la personal visió de la fotògrafa alhora de captar les particularitats de la professió i dels professionals.
Horari de visita: Feiners de 9 a 15 hores. | Accés lliure i gratuït

     
   

Escola Sert: Módul 8 - Aplicació del planejament II: projectes de reparcel·lació i d'expropiació
Girona 4, 11, 18, i 25 de maig, 1, 8, i 15 de juny de 2010, de 17 a 20h. Informació
Escola Sert: Aplicació pràctica LIDER
Girona 12, 19, i 26 de maig, i 2 de juny de 2010, de 17 a 20h. Informació

 

Escola Sert: Aplicació pràctica CALENER
Girona 7, 14, 21 i 28 de juny de 2010, de 17 a 20h. Informació

 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons. Tel. 685 547 340.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985
  • Es lloga despatx d'arquitectura per a compartir situat a la Plaça de Pou Rodó de Girona. Interessats trucar al 699 310 687. Carme.

 

 
  • Curs Intervencions en edificis particulars en mal estat, a càrrec de Fèlix Ruiz Gorrindo, arquitecte tècnic. Dates: 12 de març, 30 d’abril, 28 de maig i 11 de juny de 2010. Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Organitza: Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Inscripció gratuïta, Més informació
  • Conferència Arquitectura de tierra cruda en el sur de marruecos. A càrrec de Roger Mimó, escriptor especialitzat en arquitectura de terra al Marroc. Divendres 16 d'abril de 2010, a les 16 hores, a la sala d'actes de l'Escola Politècnica Superior de Girona - Edifici P1
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@