Del 14 al 20 de juny de 2010

Dilluns 14 Dimarts 15 Dimecres 16 Dijous 17 Divendres 18 Dissabte 19



ES 17 a 20 h

Aplicació pràctica CALENER



ES 17 a 20 h
Modul 8 - Aplicació del planejament II

ES 9:30 a 12h
Llibre Blanc del Projecte 2ona part


ES 12 a 14h i de 15:30 a 17:30h i de 18 a 20h
Arquitectes municipals de petits municipis




ES 9:30 a 12h

Llibre Blanc del Projecte 2ona part

 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
» Premis per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat 2010
Un any més, la Demarcació de Girona col·labora en l’organització dels Premis per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, amb el Consell Social de la Universitat de Girona, que tenen per objectiu promoure la recerca d’aquests estudiants en totes les àrees de coneixement. Concretament, el Col·legi d’Arquitectes dóna el Premi COAC d’Arquitectura i dos excessits a aquells treballs que tinguin com a àmbit d’estudi l’arquitectura, l’urbanisme o la ciutat. Enguany, l’acte de lliurament de premis tindrà lloc el divendres 11 de juny, a les 18 hores, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

» El Centre d’Innovació i Emprenedoria de Figueres (CIE) ubicat a la Delegació de l’Alt Empordà
El passat 13 de maig, es va inaugurar el Centre d’Innovació i Emprenedoria de Figueres ubicat, temporalment, a la seu de la Delegació de l’Alt Empordà del COAC. Aquest centre és una experiència pilot del programa europeu transfronterer “Transversalis” i té per objectiu afavorir la innovació i l’emprenedoria a les empreses i professionals de la zona, i seu una eina de relació i intercanvi d’empreses situades a cada costat de la frontera. Amb aquesta col·laboració, es segueix treballant per obtenir ingressos i poder finançar les activitats de la Demarcació.

» Calendari fiscal del professional liberal_juny
Us recordem que teniu temps fins el 30 de juny per a presentar la Declaració de la Renda Model D100. Si aquesta us surt positiva, podeu domiciliar-la i presentar-la per internet fins el 23 de juny i el càrrec es farà el dia 30. Si la domicilieu, podeu ajornar el pagament del 40% de l’import fins el dia 5 de novembre sense interessos. Les declaracions negatives es poden presentar fins el dia 30 de juny per internet.




» Formació per als arquitectes de municipis petits i mitjans
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Diputació de Girona han signat un conveni de col·laboració per a la realització d’un curs de formació per a arquitectes de municipis petits i mitjans. El curs, que es fa a la seu gironina del Col·legi d'Arquitectes, pretén donar a conèixer les matèries pròpies de l'Administració local relacionades amb el desenvolupament de la funció de l'arquitecte municipal i aprofundir-hi.

A les classes, que duraran 13 sessions, s'hi han inscrit un total de 27 arquitectes que presten serveis a municipis petits i mitjans. Aquests municipis, la majoria a les comarques gironines, presenten reptes específics quant al planejament urbanístic, a rehabilitacions i a l'impuls per promoure habitatges protegits a fi d'evitar que els joves en marxin. El curs s'emmarca dins la voluntat del Servei d'Habitatge de l'Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de Girona d'oferir als municipis l'ajut necessari per desenvolupar les àrees de promoció o gestió de l'habitatge i l'urbanisme.

Amb aquesta col·laboració, la Demarcació de Girona segueix la línia endegada la passada legislatura de realitzar cursos de formació amb el Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Fa pocs mesos, la primera de les col·laboracions es va materialitzar amb una jornada sobre els Plans Locals d’Habitatge i, properament, es durà a terme un curs sobre Rehabilitació.

Més informació
Vocalia de Formació.
Tel. 972 412 896

 



GIRONA

Dilluns 14 de juny
Aplicació pràctica CALENER
Curs dirigit a professionals que vulguin introduir-se en el coneixement de les eines oficials per al compliment de la legislació en termes de qualificació i certificació energètica d’edificis. Al mateix temps s’espera que s’adquireixin les aptituds necessàries per ser capaços de dissenyar edificis i sistemes energèticament eficients.

Dimarts 15 de juny
M-8 Aplicació del planejament II : Projectes de reparcel·lació i d'expropiació
Facilitar els coneixements i les capacitats per intervenir profesisonalment en la gestió urbanística, a traves d'exercicis de reparcel·lació i expropiació en les diferents classes de sol: constitució de les entitats urbanístiques col·laboradores: projectes de taxació conjunta i valoracions en règim d'equidistribució de beneficis i càrregues.


Dimecres 16 de juny
Llibre blanc del projecte 2ona part 2ona edició: Codi Tècnic i altres normatives : DB-SE Seguretat Estructural
Analitzar el compliment de la normativa vigent en un projecte tipus d'un habitatge unifamiliar. Reflexionar els punts d'aplicació de la normativa segons casos. Utilització de les eines que actualment té el COAC com les memòries i les fitxes així com la realització dels diferents plànols que demostren el seu compliment.


Dijous 17 de juny
Arquitectes municipals petits municipis
L'objectiu d'aquest Curs és conèixer i aprofundir en les matèries pròpies de l'Administració local relacionades amb el desenvolupament de la funció de l'Arquitecte municipal. L'activitat s'adreça als arquitectes municipals que presten els seus serveis en municipis petits o mitjans, que són la gran majoria de les comarques de Girona i als que volen ser-ho.

Divendres 18 de juny
Llibre blanc del projecte 2ona part 1era edició: Codi Tècnic i altres normatives : Residus - El Llibre de l'edifici
Analitzar el compliment de la normativa vigent en un projecte tipus d'un habitatge unifamiliar. Reflexionar els punts d'aplicació de la normativa segons casos. Utilització de les eines que actualment té el COAC com les memòries i les fitxes així com la realització dels diferents plànols que demostren el seu compliment.


Exposicions obertes...


Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona 2010
Del 28 de maig al 12 de setembre de 2010 | Sala d’exposicions
Horari: feiners de 9 a 15 hores.| Accés lliure i gratuït
La mostra dóna a conèixer les obres premiades i finalistes dels Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona que convoca la Demarcació gironina del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Amb aquesta mostra es vol donar a conèixer l’arquitectura que es realitza a la província de Girona i propiciar, així, el debat en la nostra societat plural i participativa.


Ensenyar Arquitectura – Aprendre Arquitectura
Del 28 de maig al 27 de juny de 2010 | Sala d’exposicions La Cova
Horari: feiners de 9 a 15 hores. | Accés lliure i gratuït
La mostra dóna a conèixer el material que els estudiants de les escoles de la província de Girona que han participat en el projecte educatiu Ensenyar Arquitectura – Aprendre Arquitectura, han generat durant tot el procés de treball.


     
   

Escola Sert: Programa d'intensificació en rehabilitació d'edificis d'habitatge en col·laboració amb la Diputació de Girona
Girona, novembre, desembre 2010 i gener, febrer de 2011


 


 

 

  • Es lloga despatx de 140 m2 al Centre de Girona (Plaça Independència). Està completament reformat. Interessats posar-se en contacte amb la Sra. Marta Pons.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985
  • Es lloga despatx d'arquitectura per a compartir situat a la Plaça de Pou Rodó de Girona. Interessats trucar al 699 310 687. Carme.
  • Es lloga despatx en un local compartit per un arquitecte i un fotògraf a la zona Parc del Migdia de Girona. Interessats trucar al telefon 645 727 979 o 620 985 255. Xavi
  • Es ven plotter Hp Designjet 500, impressora HP Laserjet P2015dn, llibres d'arquitectura, etc. per tancament de despatx a la ciutat de Girona. Interessats trucar al telèfon 636 617 774 Marina Deulofeu.

 

 
  • Jornada La construcció i la rehabilitatció "sostenible". Veritats i mentides. Dimecres 16 de juny de 2010, de 17 a 19.30 hores. Lloc: Auditori Joan M Gelada del CECAM (C. Pirineus / C.Falgueres del Polígon Industrial (al costat de la ITV). Celrà. Més informació
  • Seminari Cap als nous signes de la ciutat global del segle XXI. Arquitectura o ànec? Direcció: Josep M.Rovira, catedràtic d'Història de l'Art i Arquitectura de l'ETSAB. Del 30 de juny al 2 de juliol de 2010. Mes informació
  • Jornada Pisatge i Cooperació per al Desenvolupament. Divendres 16 de juny de 2010, de 9 a 19 hores. Lloc: Sala d'Actes de l'Edifici de Can Batlló (C.Compte Urgell, 187) de Barcelona. Inscripcions prèvia obligatòria. Mes informació
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@