Del 26 de juliol al 31 d'agost de 2010

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
» Estiu 2010: horaris i dies de visat
Aquest estiu, l'horari de les tres seus serà l'habitual, de 9h a 15h a Girona, i de 9h a 14h a Figueres i Olot. Pel que fa als dies que les seus romandran tancades, són els següents: Girona del 16 al 27 d'agost, ambdós inclosos, i Figueres i Olot del 2 al 13 d'agost, amdós inclosos. El servei de Visat, però, no tancarà i els dies que la seu de Girona estigui tancada, hi haurà servei de Visat a les delegacions, a Figueres els dimarts i dimecres, i a Olot els dijous i divendres.

» Programació de l’Escola Sert per a la tardor

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona està acabant de definir la programació per a la tardor vinent. Entre els cursos i jornades que ja estan tancats, cal destacar el curs Programa d’Intensificació en Rehabilitació d’Edificis en el qual es tractarà de les tècniques de diagnosi i rehabilitació en edificis d'habitatges, en col·laboració amb la Diputació de Girona. També cal destacar el curs d’Edificació i Sostenibilitat, que culminarà amb la ECO-SÍ, la fira de la cultura ecològica de Girona, on s’analitzaran els conceptes de sostenibilitat des del disseny, el funcionament i la reutilització, des de l’arquitectura passiva, l’activa, els materials, els subproductes i sistemes constructius, les aigües i la vegetació.
Aquest nou curs, l’Escola Sert seguirà tractant el planejament amb el curs sobre Plans especials en sòl no urbanitzable i el de Planejament: seguiment urbanístic, i seguirà organitzant cursos pràctics a l’Aula d’Informàtica com el d’Amidaments i Pressupostos, o els Sistemes de Tractament digital d’Imatges, i el de Realització de pàgines web. Més informació


» Error en la liquidació del recurs cameral permanent
És probable que rebeu al vostre despatx la liquidació del RECURS CAMERAL PERMANENT que és una exacció (com un impost) que gira la Cambra de Comerç de Girona. Els rendiments derivats de l’exercici de l’arquitectura, ja bé sigui a través d’una societat professional o a través de l’exercici en nom propi, no tributen per l’impost esmentat. En dates recents, hem detectat que per error la Cambra ha enviat algunes liquidacions a societats professionals d’arquitectura o als seus socis per tant, si rebeu la liquidació esmentada, podeu posar-vos en contacte amb l’Assessoria Jurídica de la Demarcació per a tramitar la rectificació.


» Calendari fiscal del professional liberal_juliol

Us recordem que teniu temps fins el 20 de juliol per a presentar les declaracions corresponents a les dades del segon trimestre de 2010. En concret, heu de presentar el MOD 110 sobre retencions en nòmines i col·laboracions; el MOD 115 retencions sobre lloguers; el MOD 130 relatiu al pagament a compte de la Renda; i el MOD 303 sobre la declaració de l’IVA.





» Propera trobada dels arquitectes de Girona
Fa temps que no s’organitza una activitat que permeti a tot el col·lectiu trobar-se en un marc distès tal i com antigament s’havia fet amb l’organització anual de la Festa Patronal. Com molt bé sabeu, ha estat una decisió forçada i conseqüent amb les circumstàncies amb les que ens toca conviure. Malgrat això, i també escoltant moltes de les vostres veus, encara que la Demarcació de Girona del COAC no podrà assumir econòmicament aquest acte, des de la Junta Directiva creiem important mantenir l’esperit de la festa i potenciar la trobada entre els companys de la Demarcació, en un espai més lúdic, entre amics i fent aplec.

Us proposem trobar-nos el proper dia 24 de setembre a les Ruïnes d’Empúries per gaudir de les ciutats grega i romana, conèixer més a fons els projectes i les intervencions que s’hi estant duent a terme i, sobretot, compartir una estona amb els companys, de forma distesa, al voltant de la taula, a peu dret, tot fent un piscolabis.

Passades les vacances, us farem arribar el programa i l’hora de la trobada, així com la manera en que s’organitzarà. M’agradaria que ens hi poguéssim trobar. Mentrestant, vull desitjar-vos que passeu un bon període de descans.

Frederic Cabré i Segarra
President

 

 



GIRONA

Exposicions obertes...

Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona 2010
Del 28 de maig al 12 de setembre de 2010 | Sala d’exposicions
Horari: feiners de 9 a 15 hores.| Accés lliure i gratuït
La mostra dóna a conèixer les obres premiades i finalistes dels Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona que convoca la Demarcació gironina del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Amb aquesta mostra es vol donar a conèixer l’arquitectura que es realitza a la província de Girona i propiciar, Aixa, el debat en la nostra societat plural i participativa.


Exposició de dibuixos i aquarel·les de Josep Duixans
Del 2 de juliol al 12 de setembre de 2010 | Sala La Cova. Girona
Horari: feiners, de 9 a 15 hores.| Accés lliure i gratuït
Aquest estiu, la sala la Cova acull una mostra sobre l'obra gràfica de l'arquitecte Josep Duixans. En concret, més d'una vintena d'obres realitzades amb diferents tècniques (aquarel·les, tinta, carbó, canya o llapis) ocuparan l’espai amb dibuixos d'arquitectures i paisatges que l'arquitecte ha plasmat sobre diferents suports en el decurs de la seva vida. Escenes quotidianes de Girona, paisatges llunyans pintats durant els seus viatges, escenes estiuenques són les temàtiques que s'hi poden reconèixer.



Exposicions obertes...


Concurs de quatre habitatges de protecció pública al carrer Ginebre, 10 de Boadella i les Escaules
Del 9 de juny al 12 de setembre de 2010 | Sala d’exposicions
Horari: feiners de 9 a 14 hores.| Accés lliure i gratuït
Exposició que dóna a conèixer les propostes presentades al concurs convocat per l'Ajuntament de Boadella d'Empordà.
     
   

Escola Sert: Programa d'intensificació en rehabilitació d'edificis d'habitatge en col·laboració amb la Diputació de Girona
Girona, novembre, desembre 2010 i gener, febrer de 2011


 


 

 

  • Es lloga despatx en un local compartit per un arquitecte i un fotògraf a la zona Parc del Migdia de Girona. Interessats trucar al telefon 645 727 979 o 620 985 255. Xavi
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985
  • Es lloga despatx d'arquitectura per a compartir situat a la Plaça de Pou Rodó de Girona. Interessats trucar al 699 310 687. Carme.
  • Es ven plotter Hp Designjet 500, impressora HP Laserjet P2015dn, llibres d'arquitectura, etc. per tancament de despatx a la ciutat de Girona. Interessats trucar al telèfon 636 617 774. Marina Deulofeu

 

 
  • Master en estudis immobiliaris - MEI . Per formar professionals qualificats per a llocs de treball de responsabilitat qualificats per a llocs de treball de responsabilitat en empreses del sector immobiliari: promoció, construcció, intermediació, administració i gestió d'immobles, i capacitar-los per desenvolupar les tasques de gestió i direcció empresarial. Mes informació

| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@