El Pla Impulsa posa en valor les teves competències

Orientant-te i acompanyant-te en la recerca de feina, a partir de l’avaluació de les teves competències professionals.

Amb el suport i coordinació d’una consultora especialitzada en recursos humans i gestió del talent, el Col·legi t'ofereix com a col·legiat la possibilitat de realitzar un test d’autoavaluació de les teves competències utilitzant el sistema DISC, eina reconeguda a nivell internacional per, posteriorment, realitzar un Seminari d’Orientació Professional.

En la mateixa línia, es portaran a terme altres accions de detecció d’oportunitats i contacte amb els mercats, en col·laboració amb el SOC, Barcelona Activa i Porta 22


Et proposem


Seminaris d'orientació professional

Adreçats a tots els col·legiats participants per tal de treballar, en una sessió de 4 hores de durada i en grups de 25 arquitectes com a màxim, la importància de tenir una marca personal per poder accedir a noves oportunitats professionals. En aquesta sessió es donaran també a cada un dels participants i de forma individual els resultats del seu DISC, que els permetrà aprofundir en l'autoconeixement i ser més actiu en la recerca de feina.

El sistema DISC proporciona informacions molt vàlides sobre comportaments, capacitats, fortaleses, debilitats, factors de motivació i desmotivació... al voltant de quatre dimensions bàsiques: la dominància, la capacitat d'influència, l'estabilitat personal i la capacitat de compliment de normes.Al seminari s'analitzarà el valor que tenen en el context laboral actual conceptes com ara l'autoconeixença d'un mateix, la diferenciació o la generació de notorietat, amb l'objectiu que cada participant aprengui com cal treballar en el seu pla de branding personal per tal que l'ajudi a afrontar millor les entrevistes de treball.

Amb una metodologia interactiva es parlarà sobre com generar notorietat a través del networking i les xarxes socials, com afrontar les entrevistes de treball i claus de com escriure el currículum vitae.

El seminari podrà ser complementat, posteriorment i de forma totalment opcional, amb una sessió de coaching individual.

Horaris de seminaris a Barcelona:
· 15 d'octubre de 9.30 a 14 h
· 16 d'octubre de 15.30 a 20 h
· 30 d'octubre de 9.30 a 14 h
· 14 de novembre de 15.30 a 20 h

Cal descarregar el formulari d'inscripció i enviar-lo complimentat i signat plaimpulsa@coac.cat

El seminari d'orientació professional és gratuďt per als col·legiats (exceptuant les sessions opcionals de coaching individual). Per a més informació:  plaimpulsa@coac.cat


Subvenció del transport

Els arquitectes col·legiats que resideixin fora de l'àrea metropolitana de Barcelona poden sol·licitar que se'ls aboni el 80% del desplaçament en transport públic emprat.

Requeriments per optar a la subvenció:

  • Prèviament al seminari s'haurà d'enviar un correu a plaimpulsa@coac.cat indicant que es vol optar a la subvenció.
  • És imprescindible haver assistit al seminari per poder rebre l'import de la bossa de viatge.
  • Els desplaçaments han de ser dins del territori català.
  • Es podran presentar comprovants de viatge fins a quinze dies després del seminari al qual s'ha assistit.
  • L'abonament de l'import es realitzarà mitjançant transferència bancària una vegada s'hagin presentat els bitllets originals.
  • Abans d'enviar el bitllet original és imprescindible enviar un correu a plaimpulsa@coac.cat indicant l'import del viatge i el trajecte. Més endavant s'indicarà com fer arribar el bitllet.
La subvenció s'atorgarà per rigorós ordre de presentació de documentació i fins que s'esgotin les reserves de fons de beca (2.500 €).

Dubtes
Us atendrem per correu electrònic a plaimpulsa@coac.cat

  • © 2013   Col·legi d'Arquitectes de Catalunya    Contactar