El Pla Impulsa t'assessora en el teu projecte d'emprenedoria

Posant a disposició del col·legiats amb una idea, projecte, producte o servei innovador i de les empreses que vulguin obtenir inversions per continuar innovant, un servei d'atenció i assessorament personalitzat amb un equip de tècnics especialitzat.

El funcionament del programa segueix el model de casos d'èxit desenvolupats per altres col·legis professionals, com ara el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Així, el COAC posa en marxa un programa de suport als arquitectes emprenedors que inclou assessorament personalitzat, tallers d'iniciació a l'emprenedoria i convenis de col·laboració amb diferents agents públics i privats relacionats amb la innovació a Catalunya.

Explica'ns la teva idea

Si tens una idea innovadora que creus que podria tenir sortida al mercat, sol·licita una primera entrevista per explicar-nos-la i que et puguem assessorar. Per demanar hora omple aquest formulari i envia'ns-el a plaimpulsa@coac.cat tot indicant en l'assumpte "ARQUITECTE EMPRENEDOR".

Les entrevistes, sempre amb cita prèvia, es duran a terme a la seu de plaça Nova de Barcelona els dimarts i els dimecres entre les 10 i les 13 h.

Jornada "La Propietat Industrial i els projectes d'emprenedoria."
Com es protegeix la recerca, la tecnologia i la innovació? Per què és important fer-ho? En quin moment del meu projecte és bo protegir? Quina figura registral s'adapta millor a les meves necessitats?

El passat 19 de novembre es va dur a terme a Barcelona una jornada introductòria a la propietat industrial i intel·lectual. La sessió va ser a càrrec de Josep Carbonell i Maria Sabatés del despatx d'advocats March & Asociados, especialistes en propietat industrial i intel·lectual, assessors de la Cecot en projectes d'emprenedoria per temes de P.I.
Consulta el programa.
Vídeo de la Jornada.


Jornada "Què busquen els inversors?"

El passat 30 de setembre es va dur a terme a Barcelona una jornada taller per incentivar que els arquitectes amb una idea innovadora es plantegin les preguntes clau a les quals s'enfronta un emprenedor. Al mateix temps, es van donar les eines bàsiques per tirar endavant aquest repte. .
Consulta el programa.
Vídeo de la Jornada.

Dubtes

Us atendrem per correu electrònic a
plaimpulsa@coac.cat

  • © 2013   Col·legi d'Arquitectes de Catalunya    Contactar