2a CONVOCATÒRIA
El Pla Impulsa et facilita l'accés a la formació

Atorgant beques d'estudis per a la realització de cursos de trànsit en nous perfils professionals i d'altres de trànsit específic per a la demanda de borses de treball internacional.

Oberta la segona convocatòria de beques per a l'accés a la formació en nous perfils professionals, coincidint amb la posada en marxa dels nous cursos de l'Escola Sert després de l'estiu. 

Les beques pretenen afavorir l'accés dels arquitectes a la formació en els perfils professionals que s'han identificat amb millors expectatives en el mercat i que millor s'adaptin a les seves capacitats potencials. Així, com a col·legiat pots demanar beques per cursar estudis de diferents tipus (màsters, graus, etc.) a l'Escola Sert COAC i d'altres centres de Catalunya i Espanya (quan es tracti de cursos o formacions que no siguin equivalents als programes de l'Escola Sert) en diverses àrees de coneixement
.


Què t'oferim

La beca podrà cobrir fins un 80% de l'import de matrícula amb un topall de 300 euros. Les beques estan subjectes a una retenció del 2%, que s'aplicarà en la dotació econòmica concedida. Aquest 2% es podrà recuperar a través de la declaració de la renda corresponent a l'exercici 2013.Què cal per demanar una beca?

- Has d'estar col·legiat al nostre Col·legi en qualsevol modalitat de col·legiació.
- No has de superar els 8.000 € d'ingressos anuals, en el cas de no tenir responsabilitats familiars, i els 18.000 € si tens càrregues familiars.

El termini per lliurar les sol·licituds s'ha ampliat fins a les 12h del 18 d'octubre de 2013.

Per sol·licitar una beca has d'omplir i signar el model de sol·licitud, escanejar-lo i enviar-lo a l'adreça plaimpulsa@coac.cat, tot indicant en l'assumpte "BEQUES-FORMACIÓ", adjuntant en format pdf la documentació que s'especifica a les bases de la convocatòria.

Les beques s'atorgaran prèvia comprovació dels requisits exigits per la convocatòria.


Dubtes
Us atendrem per correu electrònic a
plaimpulsa@coac.cat

  • © 2013   Col·legi d'Arquitectes de Catalunya    Contactar