COAC - Tarragona

Agenda  T@R

Activitat fotogràfica

Octubre 2010

 

 

 

 

FESTIVAL INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA

SCAN TARRAGONA

 

Amb la voluntat de que’l COAC tingui una participació activa en tots els esdeveniments que s’organitzen a la Demarcació, us proposem una nova activitat, en aquesta ocasió dintre del certamen SCAN Tarragona.

 

Us proposem a vosaltres,i als vostres amics, coneguts, familiars…que realitzeu fotografies de la ciutat de Tarragona, tan dels edificis com dels espais, tan dels habitants com dels seus visitants… Es tracta de fotografiar les vostres Impressions de Tarragona i desprès portar-les a la Seu del COAC, aquí amb el patrocini de Hewlett-Packard les imprimirem “in situ”, a la vista de tothom, amb la tecnologia giglée, sobre paper de gran format i les anirem exposant.

 

De totes les obres presentades, durant els dos caps de setmana, un jurat seleccionarà, tantes com sigui possible exposar i d’aquestes imatges escollides se‘n’imprimiran tres exemplars, el primer serà pel autor, el segon serà exposat al públic a les sales del COAC i el tercer serà ofert a l’Arxiu Històric de Tarragona.

 

Amb aquesta activitat, patrocinada per Hewlett-Packard, descobrirem les  darreres novetats en impressió digital de gran format i comprovarem en directe les grans possibilitats d’aquesta tecnologia aplicada al camp de la creació visual.

 

La dinàmica de participació serà la següent, fetes les fotos, les portarem a la seu del COAC els dies 6,7,13 i 14 de novembre en horari de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00. Podrem portar fins a 3 fotos en format JPEG.

 

 

Organitza: Col·legi d’Arquitectes de Tarragona (COAC) i Centre d´Estudis de la Imatge de Tarragona

Patrocina: Hewlett-Packard (HP)

Col·labora: SCAN Tarragona

Dates de realització 6, 7 i 13, 14 de novembre 2010,

Dates de l’exposició del 5 de novembre de 2010 al 9 de gener de 2011

 

 

 

Seu de Tarragona

C/ Sant Llorenç 20-22 43003 Tarragona

Tel. 977 249 367

tarragona@coac.cat

En compliment de la Llei de Servei de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic [LSSICE], podeu modificar les vostres dades per no rebre correu com aquest accedint a la pàgina de “Grups de correu”