#ajacCONCURS >>> Guanyadors firantoni15

Categoría
Premis Ajac IX > Concurs

ACTA DEL CONCURS D’IDEES PER ALS SEPARADORS DE FIRA DEL FIRANTONI 2015

El passat dia 13 de maig de 2015, a les 16:00 hores, es va reunir a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya el jurat del concurs d’idees per als separadors de fira per al Firantoni 2015. Aquest jurat está compost per representants de l’AJAC, el COAC, la federació de comerciants del barri de Sant Antoni (SAC), la UTE per a la construcción del mercat de Sant Antoni i un exguanyador de l’edició dels separadors de Firantoni 2014:

 

  • Fernando Gil. Vicepresident de l’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya)
  • Ivan Gas. Vocal jove del COAC.
  • Evaristo Sender. Tresorer del SAC (Sant Antoni Comerç)
  • Pablo Díaz. Delegat edificació de COPCISA a Catalunya.
  • Julio Garcia Soriano. Delegat edificació SACYR a Catalunya.
  • Sergi Barrera. Cap d’estudis edificació SACYR a Catalunya.
  • Jorge Lopez. Guanyador del concurs dels separadors de 2014.

 

També es present l’Òscar Barrabín, com a secretari del jurat, amb veu però sense vot i el Ramón Puig-oriol, també amb veu però sense vot, com a acompanyant del Sr. Evaristo Sender.

Després de la presentació de cada una de les propostes, el jurat en fa una valoració individual de cada una d’elles. Després de diverses rondes de deliberació, el jurat en ple, valora totes les propostes, una a una, comprovant la proposta i el disseny dels espais objecte del concurs. Les Votacions s’enfoquen amb l’objectiu de determinar quin ha de ser segons el parer del jurat els projectes mereixedors de premi i es realitza una valoració de les propostes.

El resultat de les deliberacions i votacions del jurat resulta en els següents guanyadors:

01 “TRANS”

El jurat ha valorat molt positivament, la imatge generada en la proposta, pel reclam que pot tenir de cara a atreure visitants a la fira; el fet d’utilitzar un sol material, sense adulterar, per resoldre tota la proposta i la creació de recorreguts interiors a la fira en diagonal respecte al carrer, creant així un cosit entre les voreres del carrer urgell, que facilitarà la permeabilitat de la fira.

XS-PDF1-“Trans_

*Autors: Elena Castellà, Anaïs Bas, Irati Ezeiza i Irene Puig

 

 

02 “TEIXINT TRANSPARENCIES”

El jurat ha valorat molt positivament la simplicitat de la proposta i la seva facilitat d’execució així com la economia a nivell de materials emprats. També s’ha tingut ben present que el sistema d’agregació pot respondre molt bé a un tipus de parada molt present al Firantoni. El jurat recomana millorar la relació visual entre ambdós costats de la barra que conformen les parades.

XS-PDF1-_Teixint transparències_

*Autors: Mireia Martín i Albert Montilla

 

 

04 “ZIG-ZAG”

El jurat ha valorat molt positivament que mitjançant la combinació d’aquests dos materials, sense adulterar cap dels dos, es generi una proposta simple i de fàcil lectura i comprensió per part del visitant que, mitjançant la agregació de múltiples mòduls de manera consecutiva, es generi un pla continu d’aparador ininterromput per cap separador entre les parades.

XS-PDF1-zigzag

*Autors: Josep Fernandez

Enhorabona a tots els guanyadors!

*Textos afegits amb posterioritat per poder identificar les propostes amb els seus autors dins del web,

 

 

1726 Views

Opina

Nom obligatori