Concurs >>> Exposició dels Premis AJAC XI

 

Premis AJAC XI

 

Els premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) van néixer l’any 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i, alhora, amb la finalitat de proporcionar a aquests professionals emergents una bona difusió de la seva feina.

Aquests premis se celebren biennalment, alternant la convocatòria dels mateixos, amb un any sencer en què  l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de totes les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades d’“Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant el públic assistent, amb la finalitat de generar un debat molt proper entre el conferenciant i els oients.

Enguany els premis AJAC arriben a la seva onzena edició després de 22 anys d’història. Com a agrupació ens sentim molt orgullosos de comprovar com any rere any hem aconseguit l’objectiu d’actuar com a plataforma de llançament de nous talents que han tingut l’oportunitat d’avançar en la seva carrera professional; i que, anys després, s’han acabat consolidant com a professionals de referència per aquells que tot just s’inicien en el món de l’arquitectura.

 

El concurs consisteix en el disseny, execució i primer muntatge del sistema expositiu itinerant que ha de mostrar els projectes premiats en la XI edició dels Premis AJAC.

 

El jurat estarà composat per:

– Ariadna Perich Capdeferro, arquitecta, docent i ex-responsable de conferències i exposicions de CULT. (Sotsdirecció de Cultura ETSAB, 2013-2017), amb un llarg recorregut comissariant i dissenyant exposicions.

– Mamen Domingo, de Domingo¡!Ferré arquitectes. Arquitecta amb dilatada trajectòria en el disseny d’exposicions i guanyadors de l’Emporia d’Or 2016 per muntatge expositiu no itinerant.

– Jordi Capdevila, president de l’AJAC.

Entrega de propostes: 19 d’abril de 2018 fins les 23.59h. Envieu les vostres propostes a premisajac@gmail.com segons les instruccions de l’apartat 9 de les presents bases.

 

>>> Bases del Concurs Exposició dels Premis AJAC XI

 

Amb el patrocini de:

logotip

934 Views

Opina

Nom obligatori