JUNOcreations

Categoría
Emprenedoria
Autor/s
Jordi Martín
Col·laboradors
Núria Corbera
Requisits del Projecte
JUNOcreations va néixer el 2011 amb l’objectiu de crear contes infantils en format APP per a dispositius mòbils. El primer treball en publicar fou “Martin and the colors”, un conte que estableix la relació entre els sentiments i els colors a través del personatge d’un nen a qui li agrada molt pintar.
Els creadors d’aquest projecte són: la Núria i el Jordi; i és de la mescla de les dues primeres lletres dels seus noms que neix JUNOcreations.
Núria Corbera i Padró, llicenciada en Belles Arts, escriu i il•lustra els contes; mentre que Jordi Martín i Forns, Arquitecte, en fa l’animació i la programació.

Els dibuixos són fets a mà i pintats amb aquarel•les per ser retocats finalment amb ordinador tot dotant-los de textures i efectes lluminosos. La part artesanal és molt important, ja que dóna un tret distintiu que diferencia el treball de JUNOcreations dels altres contes que es poden trobar en aquest format. Els efectes d’animació - moviment de personatges, sons, llums – estan pensats per a estimular tots els sentits de l’usuari.

En l'actualitat hem publicat més de 27 apps tan per a iOs com per a Android.
Més info: www.junocreations.com
Memòria
La novetat d'enguany són les apps tècniques o green:
Són apps dirigides a facilitar la feina dels Arquitectes a l'hora de fer Certificacions Energètiques i Cèdules d'Habitabilitat:

1 Certificat Energètic, Model de representació
Aquesta APP permet omplir el document de Model de Representació que cal adjuntar amb el Certificat per obtenir l'Etiqueta de Qualificació Energètica de l'Edifici Acabat, que emet l'ICAEN a Catalunya.
Actualment per a fer aquest document de manera analògica cal:
1 imprimir el document
2 posar les teves dades a mà i firmar-lo
3 portar-lo a la visita de l'immoble a certificar
4 omplir les dades del client i que te'l firmi
5 portar-lo al despatx per escanejar-lo i finalment convertir-lo en pdf i adjuntar-lo al certificat.
Aquesta APP fa que tot això sigui molt més FÀCIL:
Portes sempre l'APP al mòbil o a la tablet. Quan arribes a la visita, omples les dades, i tu i el client firmeu DIRECTAMENT al mòbil/tablet. Pitjant un botó t'envies el document per mail. I quan arribes al despatx, obres el document, el graves en pdf i ja el pots adjuntar al certificat!
MÉS avantatges:
Tens la tranquil•litat de no haver-te deixat cap dada ni cap firma. Davant del client mostres més PROFESSIONALITAT. Estalvies diners: fulls de paper/tinta impressora/electricitat/... Estalvies temps: imprimir/escanejar/... I a més... Ajudes al Medi Ambient estalviant emissions de CO2!

2 Cèdula d'Habitabilitat de 2a ocupació. Dades i Comprovacions
Aquesta APP permet recollir TOTES les dades necessàries per fer el Certificat d'Habitabilitat durant la visita a l'immoble per poder demanar posteriorment, la Cèdula a la Generalitat de Catalunya.
900 Views

Opina

Nom obligatori