#PremisAJACXI >>> Festa d’Entrega de Premis

 

 

Els premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) van néixer el 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i proporcionar-los difusió. El premi consisteix en la publicació de totes les propostes guardonades en un llibre, una exposició itinerant i les jornades d'”inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat.

 

Enguany, l’acte de lliurament de premis s’emmarcarà en la Setmana d’Arquitectura i tindrà lloc el 18 de maig al Pavelló Mies van der Rohe.

 

Durant l’acte, es donaran a conèixer els guanyadors de les diferents categories dels Premis com del Concurs del disseny de la Publicació, es faran públics els jurats de totes les categories i s’inaugurarà l’exposició dels #PremisAJACXI, obra resultant del Concurs respectiu.

 

Per motius d’aforament, cal inscripció prèvia al formulari abans de dimecres 16 de maig de 2018. Les invitacions es confirmaran dijous 17.

 

 

Amb el patrocini de:

logotip

839 Views

Opina

Nom obligatori