l’equip bam et convida a: motius per motivar-se

arquitectura i sostenibilitatm x m és una cita per compartir, reflexionar i debatre els temes rellevants presentats en el I Congrés de Bioarquitectura celebrat el passat mes de maig al Coac.
m x m és una oportunitat per participar en l’elavoració de la síntesi dels continguts de les ponències del congrés, que posteriorment seràn publicades en format vídeo.
m x m és un fòrum per motivar-se compartint experiències amb persones interessades en el nexe d’unió entre arquitectura, clima i salut.
m x m és un camí per propiciar el canvi, recuperant les arrels culturals de l’arquitectura de la mediterrània, i apostar per construir un futur més respectuós amb la salut del planeta i de tots els éssers vius.
m x m és una trobada dinàmica estructurada en 3 passos: 1. visionat de la ponència del congrés; 2. anàlisi col.lectiva de temes rellevants; 3.networking entre participants.
m x m és un espai per compartir obert a tots els interessats en la temàtica de l’arquitectura i la salut: associacions professionals, gremis empresarials, professionals autònoms, assalariats, institucions responsables de certificació, control, formació, treballadors, dirigents, moviments de base, estudiants, veïns, amics…

On: a l’Altell del Col.legi d’Arquitectes, avui divendres 29 de juliol a les 17.00h de la tarda.

Les places són limitades i es prega als assistents comfirmar l’assistència a vcarniello@bamconf.org


Per més informació aquí.