PLAÇA ASTRID
Anvers, Bèlgica
Espai públic
Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge Fes click per ampliar la imatge
Autors  
Jordi Farrando i Sicilia
Associats:
Jacques Voncke (Eurostation)
Promotor
Stad Antwerpen (públic)
1999
2004
Amb encàrrec professional  Sense construir
Superfície urbanitzada:
15300 m²
Origen projecte:
Encàrrec directe
Any:
1999
 
Any avantprojecte:
2000

Any bàsic:

2000
Any executiu:
2004
Previsió de desenvolupament:
No
 
Remodelació de la plaça de l´estació d´Anvers aprofitant les obres que s'hi han de realitzar amb motiu de la construcció de la nova línia d´alta velocitat.
Comporta la reordenació dels transports públics (autobusos i tramvies) que conflueixen a la plaça, la correcta articulació de les sortides del metro i l'optimització dels espais destinats als vianants, amb un àmbit representatiu davant de l´estació, voreres àmplies per a terrasses i un espai central enjardinat.
 
   Edició: 2002

© ArqCatMón 2005 és una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC)
La documentació i informació contingudes a l’Atles ArqCatMón ha estat lliurada voluntàriament pels arquitectes autors de les obres i, és per això, que els continguts que hi apareixen són responsabilitat exclusiva d’aquells en allò referent als drets d’autor. També és responsabilitat dels autors l’estil i la veracitat de les informacions, que s’han publicat respectant els textos dels seus autors.
La reproducció i difusió d'aquest material está limitada a finalitats exclusivament no lucratives i fent esment sempre de l'expressió: Font: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.