LLISTAT D’AGRUPATS I AGRUPADES

Coneix i contacta amb els membres de l’Agrupació

Llistat d’agrupats i agrupades actualitzat juliol 2017

Si sou membres d’AuS i voleu que en aquesta llista es publiqui el vostre contacte (mail i/o web de contacte ), ompliu el següent formulari. Per a modificar dades d’enviament de mails de l’agrupació auscatalunya@coac.cat

PRESENTACIÓ

Coneix la nostra filosofia, el nostre camp d’acció, i consulta el nostre reglament

FILOSOFIA

AuS som un grup de col·legiats, diversos i dispersos, procedents de l’exercici lliberal i de la docència, interessats per l’aplicació a l’arquitectura dels principis del desenvolupament sostenible, que ens hem reunit per intercanviar experiències en la nostra feina quotidiana. Continua llegint «PRESENTACIÓ»

alguns avantatges de ser d’AuS

Descompte 15% quota GBCe

Conveni AuS GBCe  FileType-Pdf-icon

Descompte del 5% a les activitats d’Energiehaus

 

Energiehaus és una empresa consultora ambiental especialitzada en certificació Passivhaus. Entre les activitats que organitzen es troben cursos sobre bioclimatisme, eficiència energètica i bioconstrucció, així com viatges per a conèixer edificis Passivhaus. Els membres d’AuS gaudiu d’un 5% de descompte en la matrícula.
Més informació a www.energiehaus.es

Descompte del 40% en els cursos de Gestor Energético-Econova


Gestor Energético – Econova és una entitat especialitzada en eficiència energètica, energies renovables i construcció sostenible. Am seu a Barcelona, des de 2010 realitza cursos online, presencials, així com tasques de consultoria sobre eficiència energètica a l’edificació.
Els membres d’AuS gaudiu d’un 40% de descompte en la matrícula de tots els cursos, tant presencials com online.
Consulteu el web: www.gestor-energetico.com

Descomptes a les activitats de la Plataforma Edificació Passivhaus


La Plataforma Edificació Passivhaus – PEP, d’àmbit estatal, organitza diverses activitats a l’entorn de l’eficiència energètica i promoció de l’estàndard Passivhaus, com la Conferencia Española Passivhaus.
Els membres d’AuS gaudiu de descomptes en la inscripció d’aquestes activitats, dels quals us n’informarem puntualment segons l’activitat, a través del nostre newsletter.
Consulteu el web la la PEP: www.plataforma-pep.org

 


Descompte del 20% a les activitats organitzades per Eco-Union

Eco-Union és una entitat mediambiental sense ànim de lucre que agrupa professionals de diverses disciplines units per una consciència comuna al servei del medi ambient i del desenvolupament sostenible.
Fundat el 2005, entre les seves activitats destaca la formació per a la sostenibilitat, amb cursos presencials, online i la trobada anual Global EcoForum.
Els membres d’AuS gaudiu d’un 20% en la inscripció d’aquestes activitats.
Consulteu-les a www.eco-union.org

Descompte 10% assessorament en grup Qualinneo


ECOISO = ISO 9001 + ECODISSENY

QUALINNEO assessora empreses i professionals per a la implantació d’un Sistema de Gestió de la Qualitat segons ISO 9001 i un Sistema de Gestió Ambiental en fase de disseny i desenvolupament de projecte, Ecodisseny, segons UNE 150301.
L’assessorament per a la implantació del Sistema de Gestió ECOISO s’ofereix en grup (d’entre 3 i 6 estudis d’arquitectura), d’aquesta manera s’abarateixen costos i les reunions són més enriquidores, tot compartint informació i experiència, repartint feina…
Consulteu el web www.qualinneo.com