Visita al Centre Cívic Cristalerías Planell

Lloc: CC Cristalerías Planell, C. del Dr. Ibáñez, 48 (08014) Barcelona

Data: divendres 13 de gener de 2017, a les 16:00h (durada: 2h)

El divendres 13 de gener farem una visita al Centre Cívic “Cristalerías Planell”, al barri de Les Corts de Barcelona, recentment rehabilitat per H Arquitectes.

Es tracta d’un equipament públic destinat a allotjar un centre de formació d’adults, una seu del consorci de normalització lingüística i un hotel d’entitats, en una parcel.la triangular del districte de Les Corts. Dues de les tres cares del solar queden definides per la façana protegida de l’antiga cristalleria Planell que es va establir al carrer Anglesola l’any 1913.

Ens guiarà el Josep Ricart de H Arquitectes, i ens explicarà, entre altres detalls, una secció que permet el control i la gestió de l’aire en condicions naturals, a partir de l’ús de xemeneies solars i barrets amb efecte venturi.

CENTRE CÍVIC CRISTALERIAS PLANELL 1015

La visita és gratuïta per als membres de AuS, i tindrà un cost de 10 euros per a les persones que no formin part de l’Agrupació.

Inscripcions tancades

Visita a Eixverd : coberta experimental

Nova visita dijous 20 d’octubre 16h a la coberta experimental que Eixverd té a Barcelona. Comparativa de diferents sistemes de cobertes verdes

Lloc: Campus Ciutadella Universitat Pompeu Fabra, Bcn
Data: dijous 20 octubre de 2016 16h

Eixverd promou solucions sostenibles a l’embolcall de l’edifici. Continua llegint «Visita a Eixverd : coberta experimental»

Visita a l’Hostal Spa Empúries

Lloc: Hostal Empúries, platja de Portitxol, L’Escala
Data: dissabte 12 de març de 2016, a les 11:00h

El dissabte 12 de març farem una visita a l’Hostal Empúries. Es tracta d’un edifici rehabilitat que s’ha convertit en el primer establiment hoteler d’Europa a obtenir la certificació Leed Gold . En el següent enllaç hi trobareu més informació Continua llegint «Visita a l’Hostal Spa Empúries»