2n debat Eurovegas al COAC: propostes alternatives

divendres 27, COAC

Existeixen altres propostes que podrien aportar creixement, productivitat, i competitivitat a mig i llarg termini com alternativa a un macroprojecte lúdic de les característiques d’Eurovegas?

Tal com està plantejat, el projecte Eurovegas pot assolir aquests objectius? És la millor inversió de futur que pot fer l’economia catalana?

Aquestes són algunes de les preguntes que es plantejaran en el debat al voltant d’Eurovegas que organitza el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) a la seva seu de plaça Nova a Barcelona el divendres 27 de juliol a les 12 hores.

Els arquitectes Gerardo Wadel, Toni Solanas i Lluís Maldonado i l’Enginyer Agrònom Ignasi Grau presentaran tres projectes alternatius al complex lúdic Eurovegas, centrats en la rehabilitació integral (energètica i arquitectònica) del parc construït, la regeneració de les infraestructures turístiques i la innovació al sistema agrari català.

Una fila zero, amb destacats membres de les institucions i la societat civil endegarà posteriorment un debat que s’obrirà a tots els assistents. Hi seran, entre d’altres: Emili Donato, Arquitecte; Jordi Bonet, President de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona; Albert Cuchí, Arquitecte; Joan Caball, President de la Unió de Pagesos i Manel Ribas Piera, Arquitecte.