Les persones i els kilowatts: Bio-habitabilitat i Passivhaus

Lloc: Sala d’actes del COAC , plaça Nova 5

Data: dijous 3 de juliol de 2014, 17:00h

L’estàndard Passivhaus ofereix una metodologia clarament definida per al disseny i construcció d’edificis amb un alt nivell de confort amb una factura energètica mínima.

Tanmateix, aconseguir un ambient interior de qualitat necessita actuar sobre una varietat de factors biològics, físics i químics, amb especial èmfasi en la prevenció dels contaminants interiors.

Aquesta Jornada divulgativa busca un acostament entre sectors i un intercanvi de coneixements i experiències, identificant el punt de trobada entre els criteris d’eficiència energètica, confort, i bio-habitabilitat en la construcció sostenible.

Presentació Edificis Sostenibles i Saludables. Biohabitabilitat a càrrec de Elisabet Silvestre, Dra. en Biología y experta en biología del Hábitat
Larixhaus: Casa passiva amb criteris de bio-construcció, a càrrec de Itziar Pagès y Jordi Vinadé, promotores Larixhaus, i Maria Molins, Arquitecta TécnicaAïllaments vegetals, característiques i avantatges, a càrrec de Joaquim Ferrer i Santos, Arquitecte d’ EcoSpaiA la següent icona hi trobareu el dìptic:FileType-Pdf-icon

 

 

 

6 respostes a «Les persones i els kilowatts: Bio-habitabilitat i Passivhaus»

 1. Les inscripcions es gestionen directament a la plataforma PEP, obre l’enllaç de la icona pdf

 2. Hola Alessandro,
  tienes razón hemos tenido una confusión de horarios, de momento hemos eliminado de nuestra web hasta tener confirmación

 3. Buenos días,

  a través del folleto me inscrito a la jornada, pero los horarios publicados en vuestra web y los del díptico no coinciden. Me podrían confirmar cuales son los correctos?

  Un saludo,

  Alessandro

Els comentaris estan tancats.