T'agradaria saber com es poden imprimir molts plànols sense haver d'obrir-los un per un? Fins i tot fent aquestes impressions amb una configuració de pàgina diferent (traçador, grandària de full, plomes, escala diferents )?

Voldries saber com es pot enviar per correu electrònic, en un parell de passos, un arxiu zip que contingui dwgs, els seus xRefs, plomes, fonts? Fins i tot en un format d'AutoCAD inferior (per ex. versió 2000 )?

T'imagines possible controlar des d'una mateixa interfície tot el que fa referència a retolació (noms, etiquetes, numeració, escala i dades de caixetí dels plànols d'un projecte) sense necessitat d'obrir els arxius dwg ?

És una eina que t'ajuda a organitzar diversos arxius de dibuix en un únic conjunt de plànols reutilitzant els teus dwg i estructura actuals. Podràs accedir als plànols, agrupar-los en categories, crear índexs de plànols .

Totes aquestes qüestions quedaran resoltes en aquesta jornada, en la qual aprofundirem en les diferents opcions de l'administrador de conjunts de plànol .

Director:
Carles Cabellos, arquitecte

 

Barcelona
Sala Taller
Gran Via 563. 08011 Barcelona

14 de febrer
2 hores
de 17:00 a 19:00h

Projecte

 

Trucs pràctics

Administrador de conjunts

de plànols






70201

 

Curs complet

(llista d'espera)

Criteris d'inscripció


Preus (IVA inclòs)


Preu: 56,40€

Preu per a:

arquitectes COAC 28,20€

arquitectes COAC amb menys de tres anys de col·legiació i estudiants 22,56€