EXPOSICIÓ PAISATGES DE CATALUNYA     

del 19 al 21 d’abril de 2001
Tel.: 34 93 301 45 72
Fax: 34 93 412 67 95
E-mail:
biennal@etasv.upc.es
http://www.coac.net/landscape


L'exposició Paisatges de Catalunya s'exposarà a l'Escola d'Arquitectura del Vallès dins el marc de la II Biennal Europea de Paisatge que es celebra el proper mes d'abril a Barcelona.

L'exposició vol presentar un conjunt de visions personals sobre els paisatges de Catalunya expressada des de l'òptica particular d'arquitectes, paisatgistes, agrònoms, artistes, geògrafs, ecòlegs, jardiners, pagesos, biòlegs, escriptors, filòsofs, científics, polítics, enginyers, fotògrafs..., a partir dels temes que es suggereixen.

Donada la teva vinculació als temes de paisatge et voldríem convidar a participar-hi. Posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 301 45 72, o bé a l'e-mail: biennal@etsav.upc.es, i rebràs la documentació que s'ha de presentar, seguint les "instruccions corresponents" però amb tota la llibertat que et vulguis prendre.

Per poder homogeneïtzar la presentació de l'exposició hem preparat una sèrie de "suports" perquè puguis incloure en cadascun d'ells la visió que ens vulguis transmetre.

Les imatges poden ensenyar qualsevol tipus de Paisatge, des dels paisatges encara sotmesos exclusivament als processos naturals fins als paisatges urbans més artificials.

Es pot tractar d'una imatge fotogràfica, d'un dibuix o d'allò que tu creguis convenient per expressar la teva visió personal del paisatge que hagis elegit, utilitzant material nou o aprofitant el dels teus arxius.

Tens un suport per cadascun dels temes i un vuitè suport per què ens expliquis el lloc de cada imatge i allò que creguis convenient sobre els Paisatges de Catalunya. També ens pots adjuntar una fotografia teva en un "paisatge".

Ens posarem en contacte amb tu ben aviat per concretar la teva participació. El temps que et donem no és massa llarg, ja que hauríem de disposar de la documentació abans del 7 d'abril, però esperem que això no sigui un impediment perquè hi participis.

Esperant poder comptar amb la teva col·laboració, t'ho agraïm per endavant.
Rep una cordial salutació,