PRESENTACIÓ II BIENNAL DEL PAISATGE 2001     

Barcelona, del 19 al 21 d’abril de 2001
COAC; Plaça Nova, 5
Tel.: 34 93 301 45 72
Fax: 34 93 412 67 95
E-mail:
biennal@coac.net
http://www.coac.net/landscape


Benvolguts companys,

Donat l’interès que va despertar la I Biennal Europea de Paisatge que va tenir lloc a l’abril de 1999, així com l’èxit de l‘exposició amb més de 400 projectes i del simposi amb més de 250 assistents, ens plau comunicar-vos que el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), juntament amb el Màster d’Arquitectura del Paisatge del Departament d’Urbanisme i d’Ordenació del Territori (DUOT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV), organitzem la II Biennal Europea de Paisatge de Barcelona, del 19 al 21 d'abril de 2001.

L’objectiu de la II Biennal és continuar el debat sobre projectes i recerques recents més significatius, a nivell europeu, sobre temes de paisatge. Es desenvoluparà mitjançant diverses exposicions, conferències, presentacions i taules rodones que es concentraran en tres dies al voltant d’un simposi. Posteriorment es publicarà un catàleg dels projectes exposats, que servirà de base per a l’elecció del II Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba.

La Comissió organitzadora de la II Biennal està preparant la selecció de materials a exposar i per tal que pugui concórrer a la fase de selecció, apreciaríem que ens enviéssiu informació de l’obra que hàgiu realitzat en els darrers quatre anys (1996 – 2000) i que considereu interessants per la Biennal, seguint les especificacions del Dossier Tècnic.

Us agrairíem que ens enviéssiu la documentació tan aviat com sigui possible, i sempre abans del 15 de febrer, per tal que l’obra estigui degudament representada en el moment de la selecció.

Si voleu continuar rebent informació sobre la Biennal, si us plau, ompliu el formulari. No dubteu en fer-nos arribar qualsevol aportació, idea o suggeriment.

Rebeu per endavant la nostra salutació.