European Biennial

Extended Deadline

Reglament de Participació en el Concurs del Premi Internacional de Projectes Universitaris d'Escoles d'Arquitectura i Paisatge i l'Exposició Internacional

Tota escola / departament / programa / curs participant podrà optar al premi Internacional de Projectes Universitaris d'Escoles de Arquietctura i de Paisatge una sola vegada, i ho fa a través dels millors projectes universitaris (màxim 5) dels últims dos anys (períodes acadèmics 2014-2015 i 2015- 2016), que desenvolupin la temàtica del paisatge en el sentit més ampli, de l'ecologia a l'espai públic urbà, i que siguin representatius del treball de recerca i proyectul de l'escola / departament / programa / curs.

La selecció dels projectes donarà lloc a una exposició, que es celebraráen l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, des del 28 de Setembre fins el 19 d'Octubre de 2016 i que després, com en les passades edicions, visitarà diferents universitats europees.

L'escola guanyadora triarà un alumne per viatjar a Barcelona, amb despeses pagades, per assistir al Taller Intensiu interacional del Màster d'Arquitectura de Paisatge de la UPC.

Destaquem que en aquesta edició serà cada escola / departament / programa / curs la responsable de la inscripció dels seus projectes seleccionats. A diferència d'altres anys, en aquesta edició, els estudiants no tenen opció d'inscriure els seus treballs independentment.


Resolució

El comitè organitzador de l'Exposició Internacional de Projectes Universitaris en Escoles d'Arquitetura i Paisatge, a través d'un jurat internacional, decidirà l'escola guanyadora del primer premi pels millors projectes presentats. A més, els treballs que destaquin pels temes tractats i les seves solucions projectuals rebran menció especial.

Tots els treballs presentats estan subjectes a una selecció per part del comitè organitzador, que prendrà la decisió final sobre els projectes a exposar.

La data límit de participació ha sigut estesa fins al 31 de maig.


Comité Organitzador

María Goula, doctora arquitecta i professora del Departament de Landscape Architecture ay Cornell University NY.

Jordi Bellmunt, arquitecte i director del Máster d'Arquitectura del Paisatge del DUOT (UPC)

Anna Zahonero, bióloga i professora del Máster d'Arquitectura del Paisatge del DUOT (UPC)

Sara Bartumeus, arquitecta i professora a la University of Illinois a Urbana-Champaign.

Marina Cervera Alonso de Medina, arquitecta i paisatgista. Professora del Máster d'Arquitectura del Paisatge del DUOT (UPC)

Alfred Fndz de la Reguera, arquitecte i ex vocal de la junta directiva de l'Associació d'Amics de la UPC.

Manuel Ruisánchez, arquitecte, vocal del COAC i professor del Máster d'Arquitectura del Paisatge del DUOT (UPC)

Jordi Sardá, doctor arquitecte i professor del Máster d'Arquitectura del Paisatge del DUOT (UPC)

Coordinació

María Andreina Guzmán
e-mail: becario.map@gmail.com

Ibon Doval
e-mail: biennal.paisatge@upc.edu

Adreça

Máster d'Arquitectura del Paisatge - DUOT - 5é pis

ETSAB - Escola Técnica Superior d'Arquitectura de Barcelona

Avinguda Diagonal, 649

08028 Barcelona - España

Teléfon (de 10:00 a 14:00): T. +34 93 552 08 42 /+34 93 401 64 11