Preguntes més freqüents

 

EN RELACIÓ AL FORMAT


El format de fotos de 72 dpi es de 800x560 píxels ? Resoluciˇ molt baixa, no?

Les imatges es demanen segons l'indicat a la secció OBRA, apartat A, i en dues definicions:
- En alta. Es prepararan les imatges (per exemple mitjançant Photoshop/Imagen/Tamaño de imagen/Tamaño del documento/.…) en format apaïsat, JPEG de 13x18cm y 300 dpi. Aquest format servirà per a imprimir en paper en les futures publicacions.
- En baixa. Es prepararan les imatges (per exemple mitjançant Photoshop/Imagen/Tamaño de imagen/Dimensiones en píxeles/.…) en format apaïsat, JPEG de 800x560px y 72 dpi. Aquest format servirà per a mostrar el material en medis digitals.


De L'obra que puc presentar a la mostra, nomÚs tinc fotos en format vertical. Es poden ajuntar dues fotografies en una per tal de tenir el format apaïsat? O bÚ s'ha de deixar la resta en blanc?
Si observeu la butlleta, en la secciˇ OBRA, apartats A i B, es demana una presentaciˇ apa´sada. Aix˛ respon a la necessitat d'unificar el format, per a poder simplificar el procÚs. Si es presenta el treball en vertical, es foršarÓ automÓticament el seu format a horitzontal, amb la qual cosa disminuirÓ sensiblement la seva mida, la seva resoluciˇ, i la comprensiˇ de la imatge o plÓnol. Valoreu-ho vosaltres en funciˇ del contingut d'aquestes imatges.


TambÚ dieu que no es facin plÓnols amb "mosaic de plÓnols", per˛ igual que amb les fotos, la planta de la casa en qŘestiˇ Ús molt allargada, aixÝ que en un sol din A4 hi puc posar dues plantes. ╔s possible?
Tal i com s'indica a la butlleta: "cal tenir en compte que la mesura final que tindran les imatges que puguin ser publicades en paper o panell no seran mÚs grans que els formats estÓndard 13x18cm, aproximadament". Aix˛ significa que Ús aconsellable no incloure molts dibuixos a cada imatge, perquŔ pot ser que no es vegin ni s'entenguin. En base a aquesta informaciˇ, la decisiˇ Ús vostra depenent del tips de treball i imatge.

 

Esteu demanant fotografies de 13x18? Perquè?
No es demanen específica ment. Es fa referència al mida final que pot tenir la imatge un cop publicada en paper, si resulta ser premiada. No es demanen fotos 13x18 en paper. Es tracta d'indicar un mida concret per a que l'equip redactor prepari el material amb una proporció, mida i resolució conegudes.

 

 

EN RELACIÓ AL PAGAMENT

 

Com es fa el pagament?
La mecÓnica de pagament s'explica en el moment en quŔ doneu per bona tota la documentaciˇ introdu´da i marqueu la casella: "Llegir i acceptar l'advertiment legal i l'autoritzaciˇ, les bases per a enviar les dades". ╔s un pagament mitjanšant tarja VISA.

 

A partir de quina obra es paga una quota diferent?
La primera obra te una quota d'inscripció de 30€. Les següents tenen una quota de 50€ cadascuna d'elles.

 

Puc pagar d'una manera diferent al de tarja VISA?
En referència als pagaments, cal explicar quina és la filosofia de les Mostres. Aquesta acció del COAC, atesa l'actual situació, només serà possible en tant en quant s'aconsegueixi una gestió i un desenvolupament molt simples i ràpids. Aquest és el cas dels pagaments. Només n'hi ha un de sistema, i és mitjançant tarja. En el cas d'obres inscrites per part de l'Administració, i si aquestes se'n fan càrrec del pagament, caldrà fer-ho saber abans a la coordinació de la Mostra mostra@coac.cat.

 

Quan es presenten obres a diferents Mostres, cal que la primera obra pagui 30Ç i la segona pagui 50Ç, encara que sigui en una mostra diferent?
Si es tracta d'obres en diferents Mostres, cada una d'aquestes Mostres segueix la mecànica independent de les altres. És a dir que la primera obra inscrita en cada una de les Mostes paga sempre 30€, la segona obra inscrita en cada una de les Mostres paga 50€.

 

 

EN RELACIÓ AL CONTINGUT

 

Es poden presentar projectes no construïts?
Les Mostres d'Arquitectura només estan destinades a les obres construïdes, no a les només projectades. Es tracta de mantenir al màxim els criteris d'igualtat en les condicions de presentació.

 

Necessito fer una consulta concreta, on em puc dirigir?
Tenim una adreša a la pÓgina de les Mostres amb la qual, a travÚs de Contactar, podeu fer les consultes que calgui.

 

 

EN RELACIÓ ALS PARTICIPANTS

 

Poden participar obres fetes des de l'Administraciˇ?
L'aportaciˇ d'obra per part d'arquitectes que treballen a l'administraciˇ no nomÚs Ús desitjable, sinˇ que creiem que necessÓria.