COAC

 

presentació al COAC del concurs Les 16 portes de Collserola
Dimarts 4 d'octubre de 2011

 


PER PODER SEGUIR LA SESSIÓ EN DIRECTE, US CAL DISPOSAR D'UN ORDINADOR AMB TARGETA DE SO. A MÉS, CAL TENIR-HI INSTAL·LAT EL PROGRAMA REAL PLAYER. SI NO EN DISPOSEU, EL PODEU ACONSEGUIR GRATUÏTAMENT FENT UN CLIC DAMUNT LA ICONA.

descargar RealPlayer

 

Dimarts 4 d'octubre: presentació al COAC del concurs Les 16 portes de Collserola

El dimarts 4 d’octubre la seu de plaça Nova del COAC va acollir la presentació del projecte Les 16 Portes de Collserola per part de l’Ajuntament de Barcelona, que pretén ordenar i connectar la capital catalana i el Parc Natural de Collserola mitjançant 16 corredors verds amb els seus equipaments.

Les intervencions en aquests eixos de connexió de la ciutat amb el parc es triaran amb 16 concursos d’idees que proposin projectes urbanístics i d’execució que contribueixin a ordenar el territori i potenciar el seu valor natural.

La presentació va ser a càrrec de Vicente Guallart, arquitecte en Cap de l’Ajuntament de Barcelona, i Albert Cortina, director d’Estratègia d’Hàbitat Urbà del consistori. L'acte va ser introduït per Anotni Casamor, president de la Demarcació de Barcelona del COAC.

Els equips que participin als concursos podran ser de caràcter multidisplinar. Així, arquitectes, paisatgistes, arquitectes tècnics, ambientòlegs, ecòlegs, biólegs, geògrafs, dissenyadors, advocats, sociòlegs, enginyers agrònoms, economistes i d’altres professionals poden integrar-se en els equips que es presentin als concursos.