Anar a la p�gina principal
la TRANSFORMACIÓ DE LA DIAGONAL

L'Ajuntament de Barcelona presenta al COAC el projecte de transformaci de la Diagonal

 

 

El Col·legi dArquitectes de Catalunya (COAC) ha organitzat dues jornades, obertes als professionals, sobre el procs de transformaci de lavinguda Diagonal de Barcelona, una reordenaci clau per al futur i la vertebraci de la ciutat.

La primera, celebrada el 29 de mar, va servir per presentar les fases del procs de transformaci de lavinguda aix com els detalls de les dues opcions escollides, fruit de la participaci de tots els agents socials implicats i de la consulta ciutadana. La sessi va ser presidida per Llus Comern, deg en funcions del COAC, i va comptar amb la participaci dOriol Clos, arquitecte en cap de lAjuntament de Barcelona, i els redactors de lestudi del projecte Carme Ribas, Bernardo de Sola i Olga Tarras.


El 22 dabril es va celebrar la segona jornada, centrada en el debat de les diferents possibilitats que obria el procs i la seves conseqncies urbanstiques, socials i econmiques a la ciutat comtal.

 

Daquesta manera, el COAC continua amb la seva implicaci en els debats ciutadans de ms actualitat, per tal de reforar lintercanvi d'idees i donar a conixer les valuoses aportacions que el col·lectiu darquitectes pot oferir en els processos de transformaci urbana.

 

Veure video de la presentació del dia 29/03/2010 >>

 

Veure Video de la sesió del dia 22/04/2010 >>

 descargar RealPlayer  

 PER PODER SEGUIR LA SESSIÓ, US CAL DISPOSAR D'UN ORDINADOR  AMB TARGETA DE SO. A  MÉS, CAL TENIR-HI INSTAL·LAT EL  PROGRAMA  REAL PLAYER. SI NO EN DISPOSEU, EL PODEU  ACONSEGUIR  GRATUÏTAMENT FENT UN CLIC DAMUNT LA ICONA