Anar a la p�gina principal
la TRANSFORMACIÓ DE LA DIAGONAL

L'Ajuntament de Barcelona presenta al COAC el projecte de transformació de la Diagonal

 

 

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha organitzat dues jornades, obertes als professionals, sobre el procés de transformació de l’avinguda Diagonal de Barcelona, una reordenació clau per al futur i la vertebració de la ciutat.

La primera, celebrada el 29 de març, va servir per presentar les fases del procés de transformació de l’avinguda així com els detalls de les dues opcions escollides, fruit de la participació de tots els agents socials implicats i de la consulta ciutadana. La sessió va ser presidida per Lluís Comerón, degà en funcions del COAC, i va comptar amb la participació d’Oriol Clos, arquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona, i els redactors de l’estudi del projecte Carme Ribas, Bernardo de Sola i Olga Tarrasó.


El 22 d’abril es va celebrar la segona jornada, centrada en el debat de les diferents possibilitats que obria el procés i la seves conseqüències urbanístiques, socials i econòmiques a la ciutat comtal.

 

D’aquesta manera, el COAC continua amb la seva implicació en els debats ciutadans de més actualitat, per tal de reforçar l’intercanvi d'idees i donar a conèixer les valuoses aportacions que el col·lectiu d’arquitectes pot oferir en els processos de transformació urbana.

 

Veure video de la presentació del dia 29/03/2010 >>

 

Veure Video de la sesió del dia 22/04/2010 >>

 



descargar RealPlayer  

 PER PODER SEGUIR LA SESSIÓ, US CAL DISPOSAR D'UN ORDINADOR  AMB TARGETA DE SO. A  MÉS, CAL TENIR-HI INSTAL·LAT EL  PROGRAMA  REAL PLAYER. SI NO EN DISPOSEU, EL PODEU  ACONSEGUIR  GRATUÏTAMENT FENT UN CLIC DAMUNT LA ICONA