MÒDUL HABITABLE XXI

Crivillers i Arquitectes associats presenten el seu projecte del Mòdul habitable XXI. Els avenços tecnològics que incorpora aquest mòdul permeten la personalització i activació per part de l'ésser humà en funció de la ubicació, tradicions constructives, vegetació autòctona, arrels culturals, activitats que es realitzen i qualsevol altre factor local que hi incideixi directament o indirecta.
En aquest projecte s'hi desenvolupen diferents tecnologies: resistència a inundacions i navegabilitat; resistència a sismes; disminució de l'edificabilitat, ocupació i volum aparents; fàcil control d'accés i seguretat; minimització superfície exposada al deteriorament exterior; flexibilitat de distribució interior (divisòries i armaris mòbils); ús de materials naturals, sostenibles i reciclats; ús d'energies renovables, etc.
Tot plegat, doncs, es tracta de desenvolupar un mòdul que capta, emmagatzema i gestiona els fluxos energètics naturals del seu entorn, tal com fa l'ésser humà; i centrant-se en tres punts: habitacle segur, aplicació de l'avenç tecnològic sostenible i qualitat de vida.

Text de Crivillers i Arquitetes assoc. s.l.

Targetó

Del 8 al 24 de febrer de 2007
Inauguració: dijous 8 de febrer a les 21 h
Lloc: espai Picasso