MenuBenvolgut company,

Després d’un any de gestació, l’Assemblea del passat mes de maig del COAC va aprovar definitivament el Reglament de la nova Agrupació AuS (Arquitectura i Sostenibilitat). Aquesta aprovació va ser possible gràcies al suport d’una colla de companys, dels que en formes part, que vau signar la carta d’adhesió.

Al llarg d’aquest any hem realitzat diversos actes. El company Dani Calatayud ens explicà el compromís de Kioto. L’economista Joan Martínez Alier ens va parlar de la “Barcelona (in)sostenible. L’arquitecte alemany Florian Lichtblau va presentar les seves obres i l’italià Pietro Laureano va acompanyar un grup a visitar construccions de terra, per les terres de ponent.

Amb el títol “Vers un nou equilibri natural” - amb el suport de la Fundació Territori i Paisatge i el COAC - estem organitzant uns tallers i debats relacionant la nostra feina amb els quatre elements bàsics de la naturalesa: el foc (l’energia), l’aire (la contaminació), l’aigua (un bé escàs) i la terra (el sòl). Els tallers s’han fet a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Del material resultant se’n farà una exposició itinerant i una publicació.

Per l’any vinent tenim molts projectes. Organitzarem viatges per conèixer l’arquitectura sostenible que es fa al món començant per una visita a Friburg. Farem de catalitzadors entre la Generalitat, les Universitats i el Col·legi, per promoure la investigació. Ens donarem a conèixer a les diferents demarcacions. Portarem al Thomas Herzog i Gion Antoni Caminada. Fomentarem la creació de coneixement col·lectiu entre tots els interessats en l’arquitectura i la sostenibilitat, posant en comú el nostre dia a dia i afavorint els debats tècnics amb industrials i d’altres professionals per analitzar sistemes, tècniques i materials, per veure els bons i mals resultats de les nostres experiències. Volem aprendre plegats.

Ara, per poder dur a terme aquestes i d’altres activitats necessitem altre cop de la vostra ajuda . Hem d’aconseguir un bon grapat de socis que, amb les seves quotes i el seu suport, permetin fer realitat tots aquests projectes i aquestes il·lusions.

És per això que t’adjuntem la butlleta d’inscripció com a soci i et preguem que l’omplis i ens la tornis a la Secretaria de l’Agrupació pel mitjà que et sigui més còmode:

Mail: agrupacions@coac.net
Fax: 93 4123964 – Telèfon 93 3067828
Correu c./ Arcs, 1-3, 4a.planta BARCELONA 08002
O a mà deixant-la al COAC (Secretaria Agrupacions Neus Vime)

Barcelona, 20 de setembre de 2005.
Reg. Sortida núm. 11147

Antoni Solanas i Canovas President Comissió Gestora
c/arcs, 1-3 4ª Planta 08002 barcelona
tel.fax: +34-933067828