Del 22 al 28 de JUNY de 2009
Dilluns 22 Dimarts 23 Dimecres 24 Dijous 25 Divendres 26 Dissabte 27


F Obertura Exposició
Premis d'Arquitectura 2008

G Obertura Exposició
Facultat de Turisme de la UdG


Girona | Figueres | Olot
Tancat


Figueres | Tancat

Figueres | Tancat

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
 d  

» Estiu 2009: horaris i dies de visat
Per tal que pogueu planificar amb antelació els projectes que us calgui visar durant l'estiu, us anunciem les dates d'obertura de les seus i dels dies que hi haurà servei de visat. A les tres seus, l'horari serà l'habitual, de 9 a 15 hores a Girona, i de 9 a 14 hores a Figueres i Olot. En quant als dies que les seus romandran tancades són els següents: Girona del 17 al 31 d'agost, ambdós inclosos, Figueres i Olot del 3 al 14 d'agost, amdós inclosos. Els dies que la seu de Girona estigui tancada, hi haurà servei de Visat a les delegacions, a Figueres els dilluns i dimarts, i a Olot els dimecres i dijous.

» Congrés d'Arquitectes d'Espanya 2009. Noves formes de l'exercici professional de l'arquitectura a Espanya i Europa. València, de l'1 al 3 de juliol de 2009
Dotze anys després del Congrés celebrat a la ciutat de Barcelona, el Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España CSCAE ha convocat un nou congrés que tractarà sobre les noves i velles formes d'exercir la professió amb la intenció de replantejar el compromís dels arquitectes vers la societat. + informació

» Calendari fiscal del professional liberal: juny
Teniu temps, fins el dia 30 de juny, per presentar la declaració de la Renta (model 100). Si aquesta us surt positiva, poder domiciliar i presentar-la per Internet fins el dia 23 de juny i el càrrec es farà el dia 30. Si la domicilieu, podeu ajornar el 40% fins el dia 5 de novembre sense cap càrrec per interessos. En quant a les declaracions negatives, es poden presentar fins al darrer dia per Internet.
En relació a la Declaració de Patrimoni, a partir de l'exercici 2008 ja no és obligatòri presentar-la.

» Consulta la Pia de maig / juny 110
Consulta el butlletí de la Demarcació de Girona on hi trobaràs tota la informació de les activitats mensuals. PIA 110

» Horaris de la Demarcació
Girona: de 9 a 15 h | Figueres: de 9 a 14 h | Olot: de 9 a 14 h.
Us informem que la Delegació de l'Alt Empordà romandrà tancada del 25 al 29 de juny de 2009, ambdos inclosos.

 

» Set anys de premis a treballs de recerca d'estudiants de batxillerat

El passat divendres 12 de juny va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat que convoquen conjuntament la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Consell Social de la Universitat de Girona (UdG). En total, van ser vint-i-dos els estudiants de batxillerat que van estar guardonats, en un acte celebrat a l’Aula Magna de la UdG, dels prop de 2000 que es van presentar en l’edició d’enguany.

Concretament, en la categoria d’Arquitectura, urbanisme i ciutat, que és la que dóna la Demarcació de Girona, el premi va recaure en el treball “La volta catalana: patrimoni constructiu de Catalunya" de Juan Ramon Cárceles, de l’IES Vescomptat de Cabrera d’Hostalric. I els accèssits en els treballs "La plaça Major de Banyoles" de Berta Fauró, de l’IES Pere Alsius de Banyoles, i "Arquitectes per al segle XXI: Norman Foster" de Baldiri Gironella, de l’IES Castelló d’Empúries.

Amb aquesta, ja són cinc les edicions que la Demarcació de Girona i la UdG col·laboren en la realització d’aquests premis tot i els Premis COAC d’Arquitectura han arribat a la setena edició i, els Premis Consell Social de la UdG han celebrat el desè aniversari.

Els premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat volen promoure la recerca entre els joves en un àmbit de proximitat entre l’ensenyament secundari i la UdG, que també col·labora en l’elaboració dels treballs mitjançant beques i tutories a càrrec del seu personal acadèmic o mitjançant el Campus Jove de Recerca, que es celebrarà el proper mes de juliol i que oferirà als estudiants de batxillerat participants un conjunt de tallers i eines que els serviran per desenvolupar els seus projectes, així com espais per trobar-se i treballar amb els investigadors universitaris.

 

 


GIRONA

FIGUERES

FIGUERES

Exposicions obertes...


Concurs Facultat de Turisme de la Universitat de Girona

Sala d'exposicions |
Del 22 de juny al 7 d'agost
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h + info


Exposicions obertes...




Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona 2008

Sala d'exposicions | Del 22 de juny al 13 de setembre
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 14h + info


Exposicions obertes..
.


Empresa Impulsidi

Sala d'exposicions | Del 4 de juny al 5 de juliol
Horari de visita: feiners de 9 a 15 hores + info



» Jornada nou Decret d'habitabilitat - Preu COAC: 20€.-
Dijous, 2 de juliol de 2009 - de 10 a 13 h | Girona - Inscripcions aquí
Dijous, 2 de juliol de 2009 - de 17 a 20 h | Olot - Inscripcions aquí
Dimecres, 8 de juliol de 2009 - de 17 a 20 h | Figueres - Inscripcions aquí


 

  • Alícia Castan Masip, arquitecta especialitzada en Arquitectura sostenible i Ecourbanisme, s'ofereix per a col·laborar en despatx d'arquitectura. Tel. 637 222 658.
  • Arquitecte col·legiat especialitzat en urbanisme, projectes, història de l'art i tassacions de l'Estat, s'ofereix per a col·laborar en un Despatx d'Arquitectura. Interessats trucar al 646 824 921 i demanar per Lluís.
  • Es lloga pis d 145 m2 útils, 5 habitacions, a l'Avinguda Jaume I de Girona. Es pot dividir en despatx i habitatge amb entrada independent. Tel. 972 204 441. Josep Ros
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.
  • Es ven HP Desinjet 500 plus (amplada de paper 0,62 cm), d'un any d'antiguetat, per 800 €. Interessats trucar al 625 886 888. Cristian.
  • OCTSA ofereix nous serveis Serveis d'Assessoria: Auditoria de projectes per arquitectes i/o promotors privats / Auditoria de projectes per l’administració (LCSP) / Control de qualitat de projectes per a concursos / Compliment del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) / Llibre de l’edifici / Eficiència energètica / Amidaments i supervisió d'amidaments / Estudis de Seguretat i Salut. Serveis de Control (OCT): Estabilitat (Estructura) / Estanquitat (Tancaments) Altres serveis segons sol·licitud.
    Més informació: Tel. 902 218 217 | oct@coac.net | www.octsa.com
 
  • Curs Al·legoria del temps: l'arquitectura i l'univers d'un altre: Enric Miralles dirigit per Josep Maria Rovira, catedràtic d'Història de l'Art i Arquitectura. Barcelona, del 6 al 8 de juliol de 2009. Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. C. Montalegre, 5. Barcelona. Organitza: CUIMPB - Centre Ernest Lluc. Més informació
  • VI Concurs de fotografia de l'Alta Garrotxa. Data límit per presentar-hi fotografies: 10 de setembre de 2009. Més informació i bases
  • Si esteu interessats en subscriure-us a Catalonia Today, revista editada en llengua anglesa pel Grup El Punt, amb un 50% de descompte (18€ anuals), podeu fer-ho, identificant-vos com a arquitectes, trucant al telèfon 972 186 438
   
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@