Del 30 de novembre al 6 de desembre de 2009

Dilluns 30 Dimarts 01 Dimecres 02 Dijous 03 Divendres 04 Dissabte 05


ES 17 a 20 h

Plans Locals d'Habitatge

ES 17 a 20 h
Planejament Derivat: PPUae

ES 17 a 20 h
Plans Locals d'Habitatge

 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» Visat amb etiquetes
Us recordem que les etiquetes de visat d'un projecte només es poden utilitzar per la versió del treball que heu presentat al Departament de Visat de la Demarcació. Cada cop que hi hagi un canvi del projecte, cal visar-lo com a modificació o com a còpia modificada i demanar les corresponents etiquetes amb la nova data i concepte. Enganxar etiquetes antigues a versions noves del treball no visades, constitueix una manipulació que podria arribar-se a qualificar de falsedat documental, fets que eventualment poden derivar en responsabilitats deontològiques i penals.

»
Convocat el sisè premi europeu de paisatge Rosa Barba
S'ha obert la convocatòria per presentar propostes per al 6è Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba, dins el marc de la 6a Biennal Europea de Paisatge que es farà a Barcelona del 30 de setembre al 2 d'octubre de l'any que ve.
A partir del 23 de novembre i fins al 26 de febrer es poden presentar les intervencions construïdes a Europa entre el 2005 i el 2009. Les obres seleccionades pel jurat s'exposaran en una mostra i es publicaran en un catàleg. La dotació econòmica del premi és de 15.000 euros. El jurat internacional està integrat per Bet Figueras, Franco Zagari, Henri Bava, Kristine Jensen, José Manuel Vidal i el president de l'EFLA. +Info. http://www.coac.net/landscape/


» El patrimoni colonial serà el tema del pròxim curset d'intervenció en el patrimoni arquitectònic.
L'AADIPA obre el període d'inscripció al XXXII Curset d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que es farà entre el 10 i el 13 de desembre. En l'edició d'enguany, es proposa centrar el discurs en l'anàlisi de la ciutat i les arquitectures colonials i contemporànies de Catalunya i Cuba. A través de la presentació d’exemples catalans, espanyols i americans representatius de les diferents escales d’intervenció i estils històrics s’aportaran elements per a l’anàlisi crítica i l’establiment d’unes bases teòriques per a la reflexió en aquest camp. Més informació i butlleta d'inscripció

» Tancament Delegació de l'Alt Empordà
Us informem que la Delegació de l'Alt Empordà del COAC romandrà tancada per vacances del 7 al 13 de desembre, ambdòs inclosos.

 

»Premis d’Arquitectura de Girona 2010

Una vegada més, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya convoca els Premis d’Arquitectura de Girona que volen posar en valor l’arquitectura feta en l’àmbit territorial de la demarcació mostrant l’esforç continuat de tots els professionals que, encara més en aquests temps difícils, fan prevaldre els valors de l’excel·lència, el rigor i la seriositat.

En aquesta nova edició, la tretzena, els Premis volen contribuir, també, en la reflexió sobre les tasques que comporta l’exercici de l’arquitectura; un treball que moltes vegades pot semblar la suma d’una sèrie d’especialitzacions. L’Arquitectura té diferents manifestacions que no s’han de categoritzar i per això mateix, aquest any, els premis aposten per l’eliminació de les categories d’arquitectura, interiorisme, espais exteriors i efímers per reconvertir-les en una de sola: arquitectura.

En els premis, s’hi poden presentar obres que aborden diferents escales de treball, diferents i molt diverses formes d’intervenció i entorns dispars que seran distingides mitjançant tres premis a les tres millors obres, a criteri d’un Jurat. Però també es vol continuar incidint en la idea de l’arquitectura com a activitat cultural d’interès general i públic. A tal efecte, es demanarà la reflexió i intervenció d’agents de la cultura que contraposaran les seves opinions proporcionant, així, un valor afegit a les obres presentades.

Bases 2010
Termini per a presentar documentació: fins el 15 de gener de 2010.

Més informació
Departament d’Activitats Culturals
Tel. 972 412 895

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dilluns 30 de novembre i dimecres 02 de desembre
Curs
Plans Locals d'Habitatge
Sala Rafael Masó l de 17 a 20 hores
Aquest curs es concep amb l'objectiu de transmetre als interessats en l'àmbit de la planificació de l’habitatge, les eines necessàries per a poder participar en la redacció dels Plans Locals d'Habitatge de manera satisfactòria. Aquest curs es concep amb la voluntat d'invertir aquesta dinàmica i demostrar la vinculació professional que existeix entre el contingut dels Plans Locals d'Habitatge i l'activitat professional dels assistents.
Informacio i inscripcions

Dimarts 01 de desembre
Mòdul 6 - Planejament derivat III: PPUae - Plans parcials urbanístics d'activitats económiques

Sala Rafael Masó l de 17 a 20 hores
L'objectiu del curs es capacitar a l'arquitecte en la pràctica del planejament urbanístic, tant en el que respecta a l'elaboració del planejament com en la seva avaluació i aplicació. Conèixer els criteris de projecció i valoració dels aspectes fonamentals del planejament urbanístic i de les tasques dels diferents tècnics implicats en la seva redacció i avaluació. Comprendre els diferents punts de vista i interpretar la normativa.


Exposicions obertes...

L'any Claret a la Demarcació de Girona del COAC
Sala d'exposicions |
Del 6 de novembre de 2009 al 17 de gener de 2010
La mostra, comissariada per l'arquitecte menorquí Joan Gomila, recull els plànols dels projectes més interessants concebuts a Menorca per Josep Claret, tant de les obres públiques com de les privades, executats els anys de la postguerra. Es mostren també documents originals del Pla Claret, primer document urbanístic general de la ciutat de Maó. Organitza: Demarcació de Menorca del Col·legi oficial d'Arquitectes Illes Balears i Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h


Exposició Post-Oil Cities: Girona_Escenaris de futur
Sala La Cova | Del 23 de novembre de 2009 al 10 de gener del 2010
L'objectiu del taller és analitzar i proposar intervencions per a la independització del petroli de la ciutat de Girona i la seva àrea d'influència davant dels reptes del Peak Oil i del Canvi Climàtic. A càrrec de Bea Ramo, arquitecta, Carlos Sant'Ana, arquitecte, i Lluís Sabadell, artista i comissari de Post-Oil Cities:Girona
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h
Més informació


     
   

Escola Sert: El llibre blanc del projecte - 1 Segona edició: Codi Tècnic i altres normatives
Girona, desembre 2009, i gener, febrer de 2010 Informació i inscripcions

Escola Sert: Campus Professional HISPALYT Catàleg de solucions ceràmiques per al compliment del CTE
Girona 10 de desembre de 2009 -
Informació i inscripcions



 

Escola Sert: Mòdul 7- Planejament derivat IV: PMU - Plans de millora urbana
Girona 12, 19, 21 i 26 de gener i 2, 4, i 9 de febrer del 2010


 



  • Arquitecte col·legiat especialitzat en urbanisme, projectes, història de l'art i tassacions de l'Estat, s'ofereix per a col·laborar en un Despatx d'Arquitectura. Interessats trucar al 646 824 921 i demanar per Lluís.
  • Despatx d'arquitectura busca professionals per compartir local al centre de Girona. Interessats trucar al 972 212 985.
  • Es lloga despatx de 45 m2 a la zona de la Punxa. Interessats trucar al 972 244 785 (vespres).

  • Es lloga despatx de 120 m2, ben orientat, amb molta llum, a la zona de la Punxa. Interessats trucar al 619 137 936 o 972 203 860 i demanar per Sra. Masramón.

 

 


  • ASEMAS Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija, convoca un concurs per el disseny de la nova imatge de la seva pàgina web i de l'estructura del butlleti digital d'ASEMAS. Bases concurs
  • Curs d'Urbanisme I. Girona, del 19 de novembre al 17 de desembre de 2009. Informació i inscripcions: www.apigirona.com (apartat Links d'interès).
  • Mòdul de formació Arrendaments urbans i rústics del Màster en Estudis Immobiliaris. Girona, del 24 de novembre de 2009 al 12 de gener de 2010. Informació i inscripcions
  • Jornada Tècnica, Redacció d'Estudis i Plans de Gestió de Residus. Organitzat per Construbit i Col·legi d'Arquitectes de Catalunya Demarcació de Girona, 15 de desembre del 2009, Sala Rafael Maso. Més informació



| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@