24 a 30 NOVEMBRE 2008  
Dilluns 24 Dimarts 25 Dimecres 26 Dijous 27 Divendres 28 Dissabte 29
ES 16 a 20 h
Problemes de construcció

 

 

G 19.30 h
Junta General Ordinària

 


Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
 d  

» Llei de Societats Professionals: fi del termini d'adaptació
Tal i com s'havia informat en circulars anteriors, i en virtut de l'aplicació de la Llei 2/2007 de Societats Professionals, està previst que aquelles societats inscrites al COAC que no s'hagin adaptat a aquesta nova Llei i sol·licitat la incripció de l'adaptacióal COAC, es donaran de baixa del registre col·legial a parir del dia 16 de desembre d'enguany. Aquesta baixa suposarà que no es podrà operar més amb la societat no adaptada i per tant, no es podrà visar tampoc en el seu nom.

» La Demarcació de Girona també salda les seves publicacions
La Demarcació de Girona del COAC posa a la venda, a preus de saldo entre 2 i 5 €, els estocs de les seves edicions amb més de cinc anys. Podràs adquirir-los, també, del 24 al 30 de novembre, de 9 a 18 hores, a la Recepció de Girona. Consulta les publicacions a la venda 

 

 

 

 

 

 

 

» Junta General Ordinària
» La Junta Directiva de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, en sessió celebrada el dia 20.10.08 i en relació al punt de l'Ordre del dia Junta General Ordinària de la Demarcació de Girona, acorda celebrar-la el dijous 27 de novembre, a les 19.30h, en 1a convocatòria, i a les 20h, en 2a convocatòria.

Els punts de l'ordre del dia són:
1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta de la sessió anterior.
2.- Informes President
3.- Informes Delegacions
4.- Aprovació del pressupost per a l'exercici del 2009
5.-
Aprovació de la partida pressupostària per a les indemnitzacions del personal, en aplicació del Pla de xoc
6 .- Precs i preguntes

Esperem la vostra assistència.

Recordeu:
Dijous 27 de novembre de 2008
19.30h (1a convocatòria) - 20h (2a convocatòria)
sala Rafael Masó

Més informació
Secretaria Tècnica
Tel. 972 412 891

 

  
FIGUERES

Et recordem...
Exposició
Ignazio Gardela, un mestre italià (1905-1999)
L'obra d’Ignazio Gardella representa una reflexió sobre la seva professió en el si del segle XX. El replantejament dels principis de la modernitat per part de Gardella ha impulsat i estimulat la recerca d’altres camins cap els ideals moderns. En la mostra, la seva obra és narrada mitjançant unes imatges que configuren un recorregut que motiva un apropament vers el mestre italià, poc conegut fora d’Itàlia. Gardella fou, en el seu moment, una referència per a la cultura arquitectònica espanyola i catalana, i l’exposició en aquest sentit, intenta fer entendre la subtil “liaison” que unia les dues cultures arquitectòniques reconstruint el joc de referències entre formes i idees.
Sala d'exposicions | Del 7 de novembre de 2008 al 9 de gener de 2009
Horari de visita: de dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 16 a 18h. Divendres, de 9 a 14h

FIGUERES

Et recordem...
Exposició
Obres finalistes dels premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme 2008
L’exposició dóna a conèixer les obres guanyadores i finalistes dels premis FAD 2008, que es van donar el passat 9 d’octubre a Barcelona. En aquesta edició, i seguint els criteris que el jurat s’havia proposat, s’han premiat obres que donen solucions operatives, integradores i econòmiques a l’habitatge social guardonant, en l’àmbit d’arquitectura, un edifici d’habitatges de protecció oficial per a joves, a Barcelona, obra de Emiliano López i Mónica Rivera. El muntatge expositiu ha anat a càrrec de l’arquitecte Xevi Bayona.
Sala d'exposicions | Del 31 d'octubre al 30 de novembre de 2008
Horari de visita: de dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 16 a 18h. Divendres, de 9 a 14h

GIRONA

dimarts 25
» Curs Problemes de construcció I
Sala R. Masó | De 16 a 20 hores
Objectius: Hi ha problemes de construcció que es presenten amb certa freqüència com les esquerdes, les humitats, les fletxes, els sorolls o els assentaments, entre d’altres. Prevenir-los o evitar-los pot raure en el projecte, en l’execució, en el control, en l’ús o, fins i tot, en el manteniment. El coneixement d’aquests problemes pot ajudar-nos a evitar errors que es cometen més sovint del que ens agradaria. Per això, l’Escola Sert ha organitzat un curs, dividit en dos parts, per tractar els més comuns.
Curs tancat

Et recordem...
Exposició
Premi Mies van der Rohe
L’exposició inclou un total de quaranta obres, la guardonada amb el premi, la menció especial arquitecte emergent i les trenta-vuit obres que el jurat ha seleccionat per la seva qualitat excepcional. En concret, enguany, el Premi Mies van der Rohe ha estat per al Museu d’art contemporani de Castella-Lleó – MUSCA, obra dels arquitectes Luis M Mansilla i Emilio Tuñón. La menció especial per a l’arquitecte emergent ha estat per la Facultat de matemàtiques de Ljublijana (Eslovènia), obra dels arquitectes Matija Bervk i Vasa J Perovi´c. Aquestes i la resta de les obres es presenten mitjançant plafons fotogràfics i es complementen amb un audiovisual.
Sala d'exposicions | Del 10 d'octubre al 30 de novembre de 2008
Horari de visita: de dilluns a dijous, de 9 a 18 h, i els divendres, de 9 a 15 h.

Exposició
La forma articulada. Pep Admetlla
Exposició de l’artista gironí Pep Admetlla que forma part d’un projecte emmarcat dins les “Escultures Transitables”, espais extrems de funció indefinida dins una arquitectura extrema, simbòlica i de paper, on el dibuix mental es materialitza en volum físic a través d’una tercera dimensió que va més enllà de l’especulació formal, transformant-se en maqueta d’escala indefinida i inacabada que es construeix a si mateixa.
Sala la Cova | Del 17 d'octubre al 30 de novembre de 2008 =>prorrogada fins l'1 de febrer de 2009
Horari de visita: de dilluns a dijous, de 9 a 18 h, i els divendres, de 9 a 15 h.

Exposició Premis d'Arquitectura de les comarques de Girona 2008
» Del 12 de desembre de 2008 al 30 d'abril de 2009 | Girona.

Presentació de la Guia d'Arquitectura de Girona. Àrea Urbana. Girona, Salt, Sarrià de Ter i Vilablareix
» Dijous 18 de desembre de 2008 | Girona.

Exposició Contrastos. Dins la Mostra de Pessebres d'Olot
» Del 5 de desembre de 2008 al 8 de febrer de 2009 | Girona.

 


 Criteris d'intervenció. Fronts marítims
» Dimarts 20 i dijous 22 de gener de 2009 | Girona - Inscripcions aquí

El planejament urbanístic general i plans d'ordenació urbanística municipal (bàsic)
» Dijous 5, 12, 19 i 26 de febrer i 5 i 12 de març de 2009 | Girona

Problemes de construcció II
» Dimarts 3, 10, 17, 24, 31 de març i 7 d'abril de 2009 | Girona - Inscripcions aquí

El planejament urbanístic derivat i plans parcials urbanístics residencials
» Maig - Juny de 2009 | Girona - Inscripcions aquí

 

 • Delineant s'ofereix per a treballar en despatx d'arquitectura a Girona. Molta experiència en projectes. Coneixements d'Autocad, Photoshop i Office. Tel. 650 565 285. Paul

 • Arquitecta d’interiors amb 20 anys d'experiència, desitja treballar per estudi d’arquitectura compromès amb el medi ambient i sota les premisses de sostenibilitat. També que treballin la vessant de la restauració d’edificacions antigues com masies. Tel. 699 386 572
 • Es lloga pis de 42 m2 útils amb mobles al c. Ballesteries de Girona. Interessats trucar al Tel. 972 212 337 i demanar per Josep M Deulofeu o Jordi.
 • OCTSA ofereix nous serveis Serveis d'Assessoria: Auditoria de projectes per arquitectes i/o promotors privats / Auditoria de projectes per l’administració (LCSP) / Control de qualitat de projectes per a concursos / Compliment del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) / Llibre de l’edifici / Eficiència energètica / Amidaments i supervisió d'amidaments / Estudis de Seguretat i Salut. Serveis de Control (OCT): Estabilitat (Estructura) / Estanquitat (Tancaments) Altres serveis segons sol·licitud.
  Més informació: Tel. 902 218 217 | oct@coac.net | www.octsa.com. A Girona: Edifici Pia Almoina, Plaça de la Catedral 8, planta 4. OCTSA pertany al Grup d'Empreses del COAC
 • Conveni amb Caixa Catalunya S'ha renovat el conveni de col·laboració amb Caixa Catalunya que permet als col·legiats seguir obtenint condicions preferencials en els seus productes i serveis financers. Per a més informació consulteu qualsevol de les seves oficines on rebreu un tracte preferent i personalitzat. Cal acreditar-se com a membre del col·legi amb el carnet identificatiu.
 
 • Jornades internacionals sobre la intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Centres històrics i vida contemporània Barcelona, de l'11 al 14 de desembre de 2008. Programa i inscripcions.
 • Seminari El gòtic meridional català: cases, esglésies i palaus. Barcelona, 4 i 5 de desembre de 2008. Lloc: Residència d'Investigadors de la Universitat de Barcelona - carrer Hospital, 64. Programa i inscripcions
 • Premis "vivir con madera" 2008. Organitza: El Consejo Español de Promoción de la Madera i la Confederación Española de Empresarios de la Madera - CONFEMADERA. Més informació
 • 5è Curs de desenvolupament sostenible en edificis. Madrid, del 24 al 28 de novembre de 2008. Més informació
   
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@