Del 18 al 24 de gener de 2010

Dilluns 18 Dimarts 19 Dimecres 20 Dijous 21 Divendres 22 Dissabte 23



ES 17 a 20 h
Planejament Derivat: PMU


ES 17 a 20 h
Planejament Derivat: PMU


 

 

Si no ho veus bé, clica aquí | ES: Escola Sert / C: Cultura / G: Girona / O: Olot / F: Figueres
d    

» Curs sobre Estudis Immobiliaris
Aquest mes de gener, dins el Màster en Estudis Immobiliaris (MEI), es realitzaran els mòduls dedicats a les Valoracions Immobiliaries. Les classes s’impartiran els dimarts, de 16.30 a 20.30 hores, a la seu del Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona. El MEI està organitzat per la Fundació Innovació i formació de la Universitat de Girona amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del COAC, entre d’altres entitats. + informació.



»La revista AITIM gratuïta per als col·legiats
La revista de l’Associació d’Investigació Tècnica de la Indústria de la Fusta (AITIM) ofereix la possibilitat a tots els arquitectes que formen part del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a poder rebre gratuïtament la revista durant tot l’any 2010. Aquells de vosaltres que hi estigueu interessats, heu de sol·licitar-ho a l’adreça electrònica p.hernandez@aitim.es o al número de fax 91 559 05 12 abans del 31 de gener de 2010. En l’escrit heu de fer constar el vostre número de col·legiat.



» Convocat el sisè premi europeu de paisatge Rosa Barba
S'ha obert la convocatòria per presentar propostes per al 6è Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba, dins el marc de la 6a Biennal Europea de Paisatge que es farà a Barcelona del 30 de setembre al 2 d'octubre de l'any que ve.
A partir del 23 de novembre i fins al 26 de febrer es poden presentar les intervencions construïdes a Europa entre el 2005 i el 2009. Les obres seleccionades pel jurat s'exposaran en una mostra i es publicaran en un catàleg. La dotació econòmica del premi és de 15.000 euros. El jurat internacional està integrat per Bet Figueras, Franco Zagari, Henri Bava, Kristine Jensen, José Manuel Vidal i el president de l'EFLA. +informació.

 


»Premis d’Arquitectura de Girona 2010
Una vegada més, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya convoca els Premis d’Arquitectura de Girona que volen posar en valor l’arquitectura feta en l’àmbit territorial de la demarcació mostrant l’esforç continuat de tots els professionals que, encara més en aquests temps difícils, fan prevaldre els valors de l’excel·lència, el rigor i la seriositat.
En aquesta nova edició, la tretzena, els Premis volen contribuir, també, en la reflexió sobre les tasques que comporta l’exercici de l’arquitectura; un treball que moltes vegades pot semblar la suma d’una sèrie d’especialitzacions. L’Arquitectura té diferents manifestacions que no s’han de categoritzar i per això mateix, aquest any, els premis aposten per l’eliminació de les categories d’arquitectura, interiorisme, espais exteriors i efímers per reconvertir-les en una de sola: arquitectura.
En els premis, s’hi poden presentar obres que aborden diferents escales de treball, diferents i molt diverses formes d’intervenció i entorns dispars que seran distingides mitjançant tres premis a les tres millors obres, a criteri d’un Jurat. Però també es vol continuar incidint en la idea de l’arquitectura com a activitat cultural d’interès general i públic. A tal efecte, es demanarà la reflexió i intervenció d’agents de la cultura que contraposaran les seves opinions proporcionant, així, un valor afegit a les obres presentades.

Bases 2010

Termini per a presentar documentació: fins el 15 de gener de 2010.


Més informació
Departament d’Activitats Culturals
Tel. 972 412 895





 

 

 

 

 

 

 

 

 


GIRONA

Dimarts 19 i dijous 21 de gener
Mòdul 7- Planejament urbanístic derivat IV: PMU - Plans de millora urbana

Sala Rafael Masó l de 17 a 20 hores
L'objectiu del curs es capacitar a l'arquitectec en la pràctica del planejament urbanístic, tant en el que respecta a l'elaboració del planejament com en la seva avaluació i aplicació. Conèixer els criteris de projecció i valoració dels aspectes fonamentals del planejament urbanístic i de les tasques dels diferents tècnics implicats en la seva redacció i avaluació. Comprendre els diferents punts de vista i interpretar la normativa.

Exposicions obertes...

L'any Claret a la Demarcació de Girona del COAC
Sala d'exposicions |
Del 6 de novembre de 2009 al 17 de gener de 2010
La mostra, comissariada per l'arquitecte menorquí Joan Gomila, recull els plànols dels projectes més interessants concebuts a Menorca per Josep Claret, tant de les obres públiques com de les privades, executats els anys de la postguerra. Es mostren també documents originals del Pla Claret, primer document urbanístic general de la ciutat de Maó. Organitza: Demarcació de Menorca del Col·legi oficial d'Arquitectes Illes Balears i Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 15h

     
   


Escola Sert: EL LLIBRE BLANC DEL PROJECTE: Codi Tècnic i altres normatives
- 2: SE, Accesibilitat, HR, ReBT, Telecomunicacions, Habitabilitat, Residus i Llibre de l'Edifici. Girona, 26 de febrer, 19 de març, 9 i 30 d'abril, 21 de maig i 11 de juny de 2010, de 9:30 a 12:00h. Preu (sense iva): 100€ Informació

AUTOCAD 2010 -2d: rendibilitat, funcionament i presentacions
Girona 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22 i 24 de març de 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació


 

GOOGLE SKETCHUP - renderitzacions
Girona 12, 14, 19, 21, 26, i 28 d'abril, i 3 i 5 de maig del 2010, de 18 a 20h. Preu (sense iva): 90€
Informació







 

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu PI@