logo

Setmana 24
del 10 al 16 de juny de 2013

Podeu accedir directament als llocs d'internet:
<Índex de tots els T@R>
<T@R de la setmana>

Dilluns 10 Dimarts 11 Dimecres 12 Dijous 13 Divendres 14 Dissabte 15
     

 

5h Festa Patronal  

 

destacat  de la setmana  

FESTA PATRONAL 14 de juny de 2013
Conferència de Rafael Moneo
Lectura de l’acta del Jurat de la VIII Mostra d'Arquitectura del Camp i lliurament del II Premi Fundació Alejandro de la Sota.
Inauguració de l’exposició de la VIII Mostra
Homenatge als col·legiats de fa 25 anys i benvinguda als nous col·legiats
Sopar, concert, ball i altres activitat
Inscripcions abans del dimecres 12 a tarragona@coac.cat Preu sopar i concert: 20€+IVA

 

 

BIBLIOTECA DEL COAC-TARRAGONA
Podeu consultar <pdf> el llistat actualitzat a MAIG 2013 dels nous llibres que estan a disposició de tots els col·legiats.
Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça cultura.tar@coac.cat

 

 

EXPOSICIÓ AL BARHAUS: ART URBÀ
Dates: A partir de l'1 de març de 2012.
Lloc: BARHAUS, Demarcació de Tarragona COAC.
Horari: de 10:00 h a 20:00 h.
Si voleu suggerir alguna exposició amb els vostres treballs, podeu escriure la vostra proposta en un correu electrònic a l'adreça cultura.tar@coac.cat

 


Enllaços d'interès

Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears
Publicat el número 3de la revista digital del COAIB <D'A3>

     
GIRONA   FIGUERES

El Consell Comarcal del Tarragonès, ha convocat, un any més, aquests premis dels que podeu demanar més informació per <mail>:
Premi Tarragonès Beca d’Investigació. Té l’objectiu de fomentar els treballs de recerca sobre la comarca, en el seu conjunt o els municipis que la componen. L’àmbit d’investigació dels projectes presentats ha de ser el de les humanitats. Termini presentació: divendres 5 de juliol de 2013.
Premi Tarragonès de Creació. Té l’objectiu d’estimular les activitats de creació en tots els àmbits i fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup vinculat a la comarca. Termini presentació: divendres 26 de juliol de 2013.
Premi Tarragonès de Difusió. Té l’objectiu d’assenyalar una personalitat, entitat o associació, reconeguda en el seu sector professional, que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès. Termini presentació: divendres 26 de juliol de 2013.

Certificaciò energètica Entra en vigor l'1 de juny de 2013. Trobareu el RD 235/2013, altres textos normatius i més informació relacionada a l'enllaç <web>

Decret d'habitabilitat. Publicat al DOGC el <Decret 141/2012>, de 30 d'octubre, pel qual es regulen les condicions mínimes d'habitabilitat dels habitatges i la cèdula d'habitabilitat. Aquest Decret entra en vigor l'endemà de la seva publicació.

Premi Internacional d'arquitectura BigMat 2013. El premi reflecteix el compromís del grup BigMat amb el sector de la construcció i pretén fomentar el prestigi nacional i internacional dels seus professionals. El premi fixa la seva atenció en les rehabilitacions integrades <web>

 

     

| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R