Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 43
del 19 al 25 d'octubre de 2015
logo
logologo
       
 
Dilluns 19
Dimarts 20
Dimecres 21
Dijous 22
Divendres 23

Dissabte 24


 

 

CONFERÈNCIA: BATLLE I ROIG

 
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

CONFERÈNCIA: BATLLE I ROIG ARQUITECTES
Dins el cicle conferències de la IX Biennal Alejandro de la Sota, el dijous 22 d'octubre a les 19.30, el despatx d'arquitectura Batlle i Roig ens presentarà la seva obra més recent, l'institut Roseta Mauri de Reus, obra guanyadora en aquest certamen. <Descarrega el targetó> <+info>

AVANÇ CALENDARI

EXPOSICIÓ: IMPORT GENEVA
Del 29 d’octubre al 23 de desembre de 2015 / Sala d’exposicions COAC Tarragona. Una exposició de l'arquitectura d'habitatges més recent de la ciutat suïssa de Ginebra. També es farà un cicle de conferències. <Descarrega el targetó> <+info> Amb el patrocini de TECNOL.

CICLE IMPORT GENEVA. CONFERÈNCIA #01
Dijous 29 d’octubre de 2015 a les 19.30h. Conferència a càrrec de Francesco della Casa (arquitecte cantonal de Ginebra) i de Nicola Regusci + Xavier Bustos (directors de cites connection project i autors l’exposició) <Descarrega el targetó> <+info> Amb el patrocini de TECNOL.

VIATGE A GINEBRA
Els dies 6,7,i 8 de novembre podrem visitar l'arquitectura suïssa de la ciutat de Ginebra. Preu: 350€. Us podeu apuntar en aquest viatge que organitza la Demarcació aquí. Patrocinat per TECNOL.
Consulteu el Programa. <+info>

CURS: VALORACIONS IMMOBILIÀRIES
Dirigit a Tècnics interessats en la redacció de valoracions i/o taxacions immobiliàries. Dies 10,17, 24 de novembre i 1 de desembre de 15:30 a 19:30. Preu: 144€ per arquitectes adscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions aquí.

JORNADA DE DEBAT: PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE REORDENACIÓ DE L’ÀMBIT DEL CENTRE RECREATIU I TURÍSTIC DE VILA-SECA I SALOU - Es farà durant el mes de novembre. Pendent de confirmar.
Inscripcions aquí
<+info>
<Descarrega el targetó>

CICLE IMPORT GENEVA. CONFERÈNCIA #02
Dijous 12 de novembre de 2015 a les 19.30h. A càrrec de Nicolas Monnerat - mpharchitectes (Import Geneva) + Arturo Frediani (Export Barcelona) <Descarrega el targetó> <+info>
Amb el patrocini de TECNOL.

JORNADA: CONTROL SOLAR - MANSER
El dijous 19 de novembre de 2015 a les 18.00h, l'empresa de serraleria MANSER ens presentarà les últimes novetats en sistemes de control solar de façanes.
Us podeu inscriure en aquesta jornada gratuïta aquí.

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA
Dimecres 25 de novembre, a 2/4 de 7 del vespre en primera convocatòria i a les 7 en segona, a la Seu de la Demarcació.
Aviat rebreu més informació.

CICLE IMPORT GENEVA. CONFERÈNCIA #03
Dijous 26 de novembre de 2015 a les 19.30h. Conferència a càrrec de Daniela Liengme (arquitecta de Ginebra) + Ricard Galiana (Export Barcelona) <Descarrega el targetó> <+info>
Amb el patrocini de TECNOL.

CICLE INTESIS: TEXT I TECTÒNICA - ERNEST FERRÉ
El dijous 10 de desembre de 2015 a les 19.30h, a la Sala d’Actes del COAC Tarragona, es presentarà la Tesi Doctoral de l’Arquitecte
Ernest Ferré, titulada "Text i Tectònica" <Descarrega el targetó> <+info>

CONFERÈNCIA: 150 ANIVERSARI DE L'ARQUITECTE PAU MONGUIÓ
El pròxim dijous 17 de desembre de 2015 a les 19.30h, a la sala d’actes del COAC Tarragona. A càrrec de l’arquitecte Jaume Costa i Pallejà, que ens parlarà de la trajectòria professional d’aquest arquitecte tarragoní.
< Descarrega el targetó> <+info>

 

EXPOSICIÓ: IMATGES DE POBLET
Un recull de fotografies del Monestir de Poblet que van ser preses durant la primera meitat de segle XX. L'exposició es podrà veure del 16 d’octubre de 2015 al 4 de març de 2016 a la Sala Barhaus.
<Descarrega el targetó> <+info>

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net

EXPOSICIÓ: LES AFINITATS ELECTIVES
Fins al 22 d'octubre de 2015 al COAC Tarragona. A través de 5 conceptes presents en l´obra d´Anna & Eugeni Bach, l'exposició mostra el particular imaginari d´aquest estudi.
<Descarrega el targetó> <+info>

JA PODEU RECOLLIR EL CATÀLEG DE LA IX, VIII I VII BIENNAL.
Els arquitectes adscrits a la Demarcació teniu a la vostra disposició un exemplar gratuït del catàleg de la IX, VIII i VII Biennal "Alejandro de la Sota" Mostra d'arquitectura de Tarragona. El podeu passar a recollir per consergeria.

XARXA DE WIFI A LA SEU DE LA DEMARCACIÓ
Ja està operativa la xarxa WIFI a tot l'edifici de la Demarcació de Tarragona i tots els arquitectes col•legiats en podeu disposar gratuïtament. Per a accedir-hi podeu demanar la clau d'accés a consergeria.

 

 

     
destacat  de la setmana
   

PREMIS D'ORDENACIÓ DEL TERRITORI
La Societat Catalana d'Ordenació del Territori ha convocat els premis Catalunya d'Urbanisme, Catalunya Territori i Estudiants. El termini per presentar les candidatures és el 3 de desembre de 2015.
<Consulteu les bases>

 

PREMIS HISPALY
Es convoca el "XIII Premio de Arquitectura de Ladrillo" i el "II Premio de
Arquitectura Cerámica – Categoría TEJAS" per a obres executades entre el setembre de 2013 i el novembre de 2015. El termini per a presentar la documentació és el 22 de desembre de 2015. <+info>

     
destacat  de la setmana
   

NOU: NOVA LLEI DE SIMPLIFICACIÓ ADMINISTRATIVA
LLEI 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.Publicada al DOGC 24.7.2015.

NOVA LLEI PER COORDINAR CADASTRE I REGISTRE
La coordinació de la informació existent al Registre de la Propietat i al Cadastre, per afavorir una millor identificació dels immobles, és un dels objectius de la Llei 13/2015, de 24 de juny, de reforma de la Llei Hipotecària i del text refós de la Llei de Cadastre Immobiliari. <+info>

NOU GENERADOR D'INFORMES ITE
Amb motiu de l'entrada en vigor del Nou Decret ITE, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha elaborat una aplicació en entorn web per poder generar l'informe corresponent.

 

SUBVENCIONS PER ARRANJAMENT D'HABITATGES DE PERSONES GRANS
Subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a les persones grans, per a l'any 2015. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 21 de novembre de 2015. <+info>

SUBVENCIONS PER INSTAL·LAR ASCENSORS
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya subvenciona fins a un 60% del pressupost per a la instal·lació d'ascensors dels habitatges que gestiona. Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de novembre de 2015.<+info>

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |