Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 49
del 30 de novembre al 6 de desembre de 2015
logo
logologo
       
 
Dilluns 30
Dimarts 01
Dimecres 02
Dijous 03
Divendres 04

Dissabte 05

 

CURS VALORACIONS
(gratuïts pels col·legiats)

 

Jornada HNA

   
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

CURS: VALORACIONS IMMOBILIÀRIES
Gratuït per arquitectes col.legiats. Dirigit a Tècnics interessats en la redacció de valoracions i/o taxacions immobiliàries. Dies 10,17, 24 de novembre i 1 de desembre de 15:30 a 19:30.

JORNADA LA PREVISIÓ SOCIAL DE L'ARQUITECTE
Organitzat per HNA. Es tractaran els aspectes legals, fiscals i pràctics de la previsió social a l'entorn de la professió. Gratuït.
Dijous 3 de desembre de 18:30 a 20:00 h.

OERTA DE TREBALL
El Consell Comarcal del Priorat convoca una plaça d'arquitecte amb màxima urgència. El lloc té caràcter de funcionari interí per cobrir la baixa per malaltia del titular.
Els candidats han d'enviar CV abans del 30/11 <+info>

AVANÇ CALENDARI

CICLE INTESIS: TEXT I TECTÒNICA - ERNEST FERRÉ
El dijous 10 de desembre de 2015 a les 19.30h, a la Sala d’Actes del COAC Tarragona, es presentarà la Tesi Doctoral de l’Arquitecte
Ernest Ferré, titulada "Text i Tectònica" <Descarrega el targetó> <+info>

CONFERÈNCIA: 150 ANIVERSARI DE L'ARQUITECTE PAU MONGUIÓ
El pròxim dijous 17 de desembre de 2015 a les 19.30h, a la sala d’actes del COAC Tarragona. A càrrec de l’arquitecte Jaume Costa i Pallejà, que ens parlarà de la trajectòria professional d’aquest arquitecte tarragoní.
<Descarrega el targetó> <+info>

EXPOSICIÓ: CASA, TERRITORI, PAISATGE
Dibuixos, estudis i projectes a la illa d’Eivissa, 1994-2014. Stefano Cortellaro. Podeu veure aquesta exposició del 14 de gener a l’11 de març de 2016. Inauguració i conferència el dijous 14 de gener.
<Descarrega el targetó> <+info>

CICLE URBANITATS: CONFERÈNCIA DE JORDI BELLMUNT
El dijous 21 de gener de 2016 a les 19.30h, l'arquitecte Jordi Bellmunt ens parlarà del paisatgisme, l’espai públic, l’urbanisme i l’arquitectura que porten a terme des del seu despatx professional.
<Descarrega el targetó> <+info>

CONFERÈNCIA: PEREDA PEREZ ARQUITECTOS
El dijous 18 de febrer a les 19.30h, aquest estudi d'arquitectura de Navarra ens parlarà de la seva obra més recent.
<Descarrega el targetó> <+info>.

JORNADES DE REPÀS DEL CODI TÈCNIC
El febrer del 2016 es farà un explicació de cada un dels DB's i un repàs de les últimes modificacions que s'han produït en el text normatiu. Es faran 5 jornades programades de 4 hores cada una:HR,HS-HE,SI,RSCIEI,SUA. Inscripcions i més informació aquí.

 

HORARI DE NADAL
Les oficines de la Demarcació estaran tancades els
dies 24 i 31 de desembre de 2015 i també els
dies 4, 5 i 7 de gener de 2016.
.

EXPOSICIÓ: IX BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA A REUS
A partir del 16 de novembre podrem visitar aquesta exposició a l'escola d'arquitectura de Reus. Una mostra de les obres guardonades en cadascuna de les modalitats de la IX edició d'aquests premis.
<+info>

EXPOSICIÓ: IMPORT GENEVA
Del 29 d’octubre al 23 de desembre de 2015 / Sala d’exposicions COAC Tarragona. Una exposició de l'arquitectura d'habitatges més recent de la ciutat suïssa de Ginebra. També es farà un cicle de conferències. <Descarrega el targetó> <+info> Amb el patrocini de TECNOL.

EXPOSICIÓ: IMATGES DE POBLET
Un recull de fotografies del Monestir de Poblet que van ser preses durant la primera meitat de segle XX. L'exposició es podrà veure del 16 d’octubre de 2015 al 4 de març de 2016 a la Sala Barhaus.
<Descarrega el targetó> <+info>

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat octubre 2015> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net

     
destacat  de la setmana
   

JORNADA: LA CONSTRUCCIÓ AMB FUSTA Gratuït
En la jornada s’analitzaran les propietats de la fusta i s'explicaran projectes fets amb les possibilitats tècniques dels nous materials fusters. Dimarts 1 de desembre de 2015 al Col·legi d'aparelladors de Tarragona. Amb la Col.laboració del COAC. Consulteu el programa.

CONFERÈNCIA BIOECONÒMIC. TURISME I HOTELS SOSTENIBLES. Oportunitats que ofereix la economia circular al Turisme. Dilluns 30 de Novembre de 2015 al Campus Catalunya de la URV de Tarragona. Consulta el programa. S'emmarca en el 2n. Cicle de Conferències BioEconomic® 2015 -2016 “Smart City Tarragona 2017”

LLISTES DE PÈRITS 2016 - INSCRIPCIONS I MODIFICACIÓ DE DADES
Els col·legiats que vulguin formar part de les Llistes per al 2016 poden fer arribar la seva petició d'inscripció fins a l'11 de desembre. Els que ja formeu part de la llista de pèrits podeu actualitzar les dades. Tota la informació aquí.

CONCURS HNAVIDAD “hna amb els més petits”
HNA convoca un concurs de targetes nadalenques pensat per als teus fills , néts o nebots amb edats d'entre els 3 i els 14 anys. Cal enviar un dibuix DIN A-4 abans de 10 de desembre. Premis de 100€ en targetes regal. Tota la informació aquí.

 

BEQUES DE TRANSPORT PER ALUMNES DEL DALF 6 QUE VIUEN LLUNY DE BARCELONA
S'atorguen ajuts de desplaçament, fins a un límit del 50% de l’import de la matrícula als arquitectes residents en situacions allunyades de Barcelona, en el Diploma d’Arquitectura Legal i Forense (DALF 6).

PREMIS D'ORDENACIÓ DEL TERRITORI
La Societat Catalana d'Ordenació del Territori ha convocat els premis Catalunya d'Urbanisme, Catalunya Territori i Estudiants. El termini per presentar les candidatures és el 3 de desembre de 2015.
<Consulteu les bases>

PREMIS HISPALY
Es convoca el "XIII Premio de Arquitectura de Ladrillo" i el "II Premio de
Arquitectura Cerámica – Categoría TEJAS" per a obres executades entre el setembre de 2013 i el novembre de 2015. El termini per a presentar la documentació és el 22 de desembre de 2015. <+info>

     
destacat  de la setmana
   

NOU: PUBLICADA LA NOVA "LEY DEL SUELO Y REHABILITACIÓN URBANA"
El 31 d'octubre de 2015 s'ha publicat al BOE el "Real Decreto Legislativo 7/2015, de 30 de octubre, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley de Suelo y Rehabilitación Urbana". Entrada en vigor el mateix dia de la publicació.

NOVA LLEI DE SIMPLIFICACIÓ ADMINISTRATIVA
LLEI 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.Publicada al DOGC 24.7.2015.

NOVA LLEI PER COORDINAR CADASTRE I REGISTRE
La coordinació de la informació existent al Registre de la Propietat i al Cadastre, per afavorir una millor identificació dels immobles, és un dels objectius de la Llei 13/2015, de 24 de juny, de reforma de la Llei Hipotecària i del text refós de la Llei de Cadastre Immobiliari. <+info>

 

NOU GENERADOR D'INFORMES ITE
Amb motiu de l'entrada en vigor del Nou Decret ITE, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha elaborat una aplicació en entorn web per poder generar l'informe corresponent.

SUBVENCIONS PER ARRANJAMENT D'HABITATGES DE PERSONES GRANS
Subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a les persones grans, per a l'any 2015. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 21 de novembre de 2015. <+info>

SUBVENCIONS PER INSTAL·LAR ASCENSORS
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya subvenciona fins a un 60% del pressupost per a la instal·lació d'ascensors dels habitatges que gestiona. Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de novembre de 2015.<+info>

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |