Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 51
del 14 al 20 de desembre de 2015
logo
logologo
       
 
Dilluns 14
Dimarts 15
Dimecres 16
Dijous 17
Divendres 18

Dissabte 19

 

 

 

CONFERÈNCIA: 150 ANIVERSARI DE L'ARQUITECTE PAU MONGUIÓ

CONCERT DE NADAL  
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

CONFERÈNCIA: 150 ANIVERSARI DE L'ARQUITECTE PAU MONGUIÓ
El pròxim dijous 17 de desembre de 2015 a les 19.30h, a la sala d’actes del COAC Tarragona. A càrrec de l’arquitecte Jaume Costa i Pallejà, que ens parlarà de la trajectòria professional d’aquest arquitecte tarragoní.
<Descarrega el targetó> <+info>

CONCERT DE NADAL
El COAC us convida al concert de Nadal de la Demarcació "Conjunt de guitarres" que es farà el pròxim divendres 18 de desembre de 2015 a les 19.00h i anirà a càrrec dels alumnes del Conservatori de Música de Tarragona. <Descarrega el programa>

AVANÇ CALENDARI

EXPOSICIÓ: CASA, TERRITORI, PAISATGE
Dibuixos, estudis i projectes a l'illa d’Eivissa, 1994-2014. Stefano Cortellaro. Podeu veure aquesta exposició del 14 de gener a l’11 de març de 2016. Inauguració i conferència el dijous 14 de gener.
<Descarrega el targetó> <+info>

CICLE URBANITATS: CONFERÈNCIA DE JORDI BELLMUNT
El dijous 21 de gener de 2016 a les 19.30h, l'arquitecte Jordi Bellmunt ens parlarà del paisatgisme, l’espai públic, l’urbanisme i l’arquitectura que porten a terme des del seu despatx professional.
<Descarrega el targetó> <+info>

CONFERÈNCIA: PEREDA PEREZ ARQUITECTOS
El dijous 18 de febrer a les 19.30h, aquest estudi d'arquitectura de Navarra ens parlarà de la seva obra més recent.
<Descarrega el targetó> <+info>.

JORNADES DE REPÀS DEL CODI TÈCNIC
El febrer del 2016 es farà una explicació de cadascun dels DB's i un repàs de les últimes modificacions que s'han produït en el text normatiu. Es faran 5 jornades programades de 4 hores cadascuna:HR, HS-HE, SI,RSCIEI i SUA. Inscripcions i més informació aquí.

 

HORARI DE NADAL
Les oficines de la Demarcació estaran tancades els
dies 24 i 31 de desembre de 2015 i també els
dies 4 i 5 de gener de 2016.

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat desembre 2015> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

EXPOSICIÓ: IX BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA A REUS
A partir del 16 de novembre podrem visitar aquesta exposició a l'escola d'arquitectura de Reus. Una mostra de les obres guardonades en cadascuna de les modalitats de la IX edició d'aquests premis.
<+info>

EXPOSICIÓ: IMPORT GENEVA
Del 29 d’octubre al 23 de desembre de 2015 / Sala d’exposicions COAC Tarragona. Una exposició de l'arquitectura d'habitatges més recent de la ciutat suïssa de Ginebra. També es farà un cicle de conferències. <Descarrega el targetó> <+info> Amb el patrocini de TECNOL.

EXPOSICIÓ: IMATGES DE POBLET
Un recull de fotografies del Monestir de Poblet que van ser preses durant la primera meitat de segle XX. L'exposició es podrà veure del 16 d’octubre de 2015 al 4 de març de 2016 a la Sala Barhaus.
<Descarrega el targetó> <+info>

 

     
     
destacat  de la setmana
   

NOU: PUBLICADA LA NOVA "LEY DEL SUELO Y REHABILITACIÓN URBANA"
El 31 d'octubre de 2015 s'ha publicat al BOE el "Real Decreto Legislativo 7/2015, de 30 de octubre, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley de Suelo y Rehabilitación Urbana". Entrada en vigor el mateix dia de la publicació.

NOVA LLEI DE SIMPLIFICACIÓ ADMINISTRATIVA
LLEI 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica.Publicada al DOGC 24.7.2015.

NOVA LLEI PER COORDINAR CADASTRE I REGISTRE
La coordinació de la informació existent al Registre de la Propietat i al Cadastre, per afavorir una millor identificació dels immobles, és un dels objectius de la Llei 13/2015, de 24 de juny, de reforma de la Llei Hipotecària i del text refós de la Llei de Cadastre Immobiliari. <+info>

 

NOU GENERADOR D'INFORMES ITE
Amb motiu de l'entrada en vigor del Nou Decret ITE, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha elaborat una aplicació en entorn web per poder generar l'informe corresponent.

SUBVENCIONS PER ARRANJAMENT D'HABITATGES DE PERSONES GRANS
Subvencions per a obres d'arranjament a l'interior dels habitatges per a les persones grans, per a l'any 2015. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 21 de novembre de 2015. <+info>

SUBVENCIONS PER INSTAL·LAR ASCENSORS
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya subvenciona fins a un 60% del pressupost per a la instal·lació d'ascensors dels habitatges que gestiona. Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de novembre de 2015.<+info>

 
| la teva opinió | donar-se de baixa | Arxiu T@R |