Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 19
del 8 al 14 de maig de 2017
logo
logologo
       
 
Dilluns 08
Dimarts 09
Dimecres 10
Dijous 11
Divendres 12

Dissabte 13

  CURS DE REVIT AVANÇAT 2a EDICIÓ

 

CONFERÈNCIA: GRUPO ARANEA

 

 
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

CURS DE REVIT AVANÇAT 2a EDICIÓ
Dirigit a persones que ja tinguin una base en BIM i vulguin aprofundir-hi. Dies 9, 16 i 23 de maig de 2017, matí i tarda. Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació. Descompte addicional del 10% si heu cursat el nivell bàsic. Inscripcions i més informació aquí.

CONFERÈNCIA: GRUPO ARANEA
El dijous 11 de maig a les 19.30h, l'arquitecte Francisco Leiva de l'estudi d'arquitectura alacantí "Grupo Aranea" ens parlarà dels seus últims projectes i de les intencions fonamentals que marquen la trajectòria d'aquest equip pluridisciplinar. <Descarrega el targetó> <+info>

VEREDICTE DE LA X BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
MOSTRA D’ARQUITECTURA DE TARRAGONA
Ja s'ha desvetllat el veredicte del Jurat de la Mostra d'Arquitectura de Tarragona . Consulteu les obres guardonades. Acta d'obres seleccionades. Acta d'obres finalistes i premiades. <+info>

EXPOSICIÓ: X BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
Del 27 d'abril al 7 de juliol del 2017
Sala d'exposicions del COAC Tarragona.
Mostra de les obres guardonades en cadascuna de les modalitats de la X edició de la d'aquests premis.

EXPOSICIÓ: INDIA HABITATGE I DIGNITAT
Una mostra de la construcció social d'habitatges a Anantapur, feta amb l’acompanyament i el suport tècnic de la Fundació Vicente Ferrer. Del 9 de març al 19 de maig es podrà veure a la Demarcació de Tarragona del COAC <Descarrega el targetó> <+info>

 

NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA
Podeu consultar el <llistat actualitzat abril 2017> dels últims llibres posats a disposició de tots els col·legiats. Si voleu suggerir l'adquisició d'algun títol en concret, ho podeu fer escrivint un correu electrònic a l'adreça bibl.tar@coac.net.

VISAT TELEMÀTIC
Vols aprendre a fer el teu primer visat telemàtic? Des de la Demarcació us oferim un servei d’assessorament  personalitzat, els dimarts i dijous a la tarda, de 15:00 a 18:00 hores. Cal trucar al telèfon de la Demarcació per demanar cita prèvia i reservar dia i hora.

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

VISAT INFORMA
A data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 6 dies laborables i els visats exprés es continuen revisant en el termini de 2 dies laborables.


     
destacat  de la setmana
   

JORNADA JUJOLIANA
El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i el Col·legi d’Arquitectes us conviden a aquest a JORNADA JVJOLIANA, que tindrà lloc el proper dia 20 de maig a la seu del COAC de la Demarcació de Tarragona a les 9.30h. Consulteu el programa.

EXPOSICIÓ: LES CATEDRALS DEL VI
Del 15 de maig a l'11 d'agost del 2017 al Barhaus. Un recull d'imatges dels cellers cooperatius modernistes de les nostres comarques, obres dels arquitectes Cèsar Martinell Brunet i Pere Domènech Roura.
Una edició de l'Agupació Fotogràfica de Reus <+info>

 

CONFERÈNCIA: MARIO COREA
La Demarcació de Tarragona conjuntament amb el Centre de Lectura de Reus us convidem a la conferència de l'arquitecte Mario Corea que es farà el dijous 25 de maig a les 19.30h al Centre de Lectura de Reus.
<Descarrega el targetó> <+info>

FESTA PATRONAL 2017
Divendres 9 de juny a les 20.00h
Enguany la Festa Patronal del Col·legi es farà a la Seu Coŀlegial de Reus, carrer Sant Serapi 2. Per accedir al sopar, col·legiat i acompanyant, cal inscriure’s abans de divendres 2 de juny aquí.

     
destacat  de la setmana
   

PREMIS D'ARQUITECTURA BIG MAT 2017
Fins al 4 maig 2017 queda obert el termini d'inscripció al concurs "BigMat International Architecture Award" per reconèixer aquelles obres d'arquitectura que han tingut una contribució a la cultura arquitectònica en cadascuna de les modalitats del premi.

CONCURS D'INTERVENCIONS EFÍMERES A TORTOSA
L’Ajuntament de Tortosa convoca la quarta edició d’A Cel Obert, festival d’intervencions efímeres amb la finalitat de mostrar espais emblemàtics de la ciutat de Tortosa a través de projectes d’art efímer.
Termini 28 de maig de 2017.

 

PREMIS TARRAGONÈS 2017
El Consell Comarcal del Tarragonès, seguint la seva línia de promoció de la cultura i servei als municipis, convoca, anualment, els Premis Tarragonès, en tres àmbits: Investigació, Creació i Difusió. Presentació de propostes fins al 28 de juliol de 2017. <+info>

REUS SIMPLIFICA ELS TRÀMITS D'ACTIVITATS ECONÒMIQUES
Ja està operativa la Finestreta Única Empresarial (FUE) per tramitar l'inici d'activitats econòmiques a Reus, un instrument que permet fer les gestions online, a qualsevol hora del dia els 365 dies de l'any.
<+info>

     
destacat  de la setmana
   

NOVETATS ITE
Tal i com indica la disposició transitòria del Decret 67/2015, de 5 de maig, per al foment del deure de conservació, manteniment i rehabilitació dels edificis d’habitatges, el termini per a acreditar l’esmena de les deficiències greus finalitza el 27 de maig de 2017 per als ITE fets segons el D. 187/2010.

RATIFICACIÓ DE LES CONDICIONS DE FINAL D'OBRA I HABITABILITAT
Nou model de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a la ratificació de les condicions de final d'obra i d'habitabilitat. Vàlid per habitatges amb certificat final d'obra caducat, (més de 12 mesos) que no hagin obtingut la cèdula d'habitabilitat de primera ocupació. Descarrega el document.

INSTRUCCIONS TÈCNIQUES SP (INCENDIS)
Posem en coneixement vostre la publicació de noves instruccions tècniques per part de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.
Podeu descarregar-les clicant a cadascun dels següents enllaços:
SP 131:2016 - Sistemes de ruixadors automàtics d'aigua
SP 132:2016 - Condicions de Seguretat en cas d'incendi en els aparcaments sota rasant
SP 133:2016 - Compartimentació de recorreguts en escales d'evacuació
SP 134:2016 - Consideració de l'accés a una escala com a sortida de planta
SP 135:2016 - Sortida de planta en establiments d'ús hospitalari
SP-136:2017 - Certificació d’instal·lació o aplicació de productes de protecció passiva contra incendis.

 

OFERTES DE LA BORSA DE TREBALL:
> Taxador intern.
> 2 ofertes d’Incorporació o col·laboració en despatx professional.
Consulta les ofertes al web de la Borsa de Treball.

 

 

© 2017 Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya | Carrer Sant Llorenç, 20-22 | 43003 Tarragona | Tel. 977 24 93 67 | tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R.

Has rebut aquest correu electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
Pots deixar de rebre comunicacions del COAC clicant aquí o modificar les les teves enviant un correu aquí.