Si no pots veure aquest butlletí correctament fes clic aquí
 
logo
Setmana 21
del 20 al 26 de maig de 2019
logo
logologo
       
 
Dilluns 20
Dimarts 21
Dimecres 22
Dijous 23
Divendres 24

Dissabte 25

 

LA CULTURA A DEBAT

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ

       
 
destacat  de la setmana
 
LA DEMARCACIÓ

LA CULTURA A DEBAT
Dimarts 21 de maig a les 19h Al COAc de Tarragona.
Debat sobre cultura amb els representants de les principals formacions polítiques que presenten candidatura a Tarragona.
<+info>

EXPOSICIÓ: XI BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA
Del 25 d'abril al 26 de juny de 2019
Sala d'exposicions del COAC Tarragona.
Mostra de les obres guardonades en cadascuna de les modalitats de la XI edició de la d'aquests premis. <+info>

POSTGRAU EN REHABILITACIÓ
Del 26 de febrer al 23 de juliol, cada dimarts al COAC de Tarragona.
Si ets arquitecte inscrit als serveis de la Demarcació de Tarragona tens importants descomptes en aquest curs. Et pots apuntar també per separat en cadascun dels mòduls formatius.<+info>

 

VISAT INFORMA
A data de difusió d'aquest butlletí, els expedients es revisen en un termini de 4 dies laborables.
Els expedients de visat exprés es continuen revisant en el termini de 2 dies laborables.

SERVEI D'ASSESSORAMENT TÈCNIC
L'horari d'atenció telefònica i presencial a les oficines del SAT és de dilluns a divendres de 10 a 14h.
Per a consultes urgents podeu enviar un correu electrònic a satvisat@coac.cat

     
destacat  de la setmana
   

JORNADA TÈCNICA: INNOVACIÓ EN PRODUCTES I SISTEMES PER A LA CONSTRUCCIÓ. Dimarts 28 de maig de 9 a 17 h al COAC de Tarragona. Envolvents de fibrociment, recalçats amb resines expansives, rehabilitació energètica de cobertes inclinades i fusteries d'alumini modulables. Preu: Gratuït. Sorteig d'una tablet. Cal inscripció.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE JVJOL & GAUDÍ
Dijous 30 de maig de 2019 a les 19.30h. A càrrec del Sr. Josep M. Jujol Jr. La intervenció de Jujol als edifcis de Gaudí va marcar de manera decisiva l'obra gaudiniana. Ara el fill de Jujol ens explica les relacions personals i artístiques dels dos genials arquitectes en aquest llibre. <+info>

VERMUT D'OBRA 41
El dissabte 8 de juny visitarem els Tallers Gon-Gar a Benissanet, l'església del poble vell de Corbera d'Ebre i el Celler del Pinell de Brai acompanyats dels arquitectes autors dels projectes. Després dinarem al restaurant Catedral del vi. Cal inscripció a tarragona@coac.net.

 

FESTA PATRONAL 2019 - Divendres 14 de juny
Us convidem a la Festa Patronal de la Demarcació que enguany es farà a la Vil·la Museu Pau Casals, al passeig marítim de Sant Salvador, al Vendrell. Consulta el programa. Per accedir al sopar, col·legiat i acompanyant, cal inscriure’s abans del divendres 7 de juny. <+info>

CURS BÀSIC DE REVIT 8a EDICIÓ
Dirigit a persones que vulguin introduir-se en el disseny BIM.
Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

CURS AVANÇAT DE REVIT 6a EDICIÓ
Dirigit a persones que ja tinguin una base en BIM i vulguin aprofundir-hi. Estem preparant la programació d'aquest curs.
Preu: 192 euros per Inscrits als Serveis de la Demarcació.
Inscripcions a satvisat@coac.cat

     
destacat  de la setmana
   

ES PUBLIQUEN LES BASES PER FER PRÀCTIQUES EN RESTAURACIÓ DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC PER L'ANY 2019.
Les pràctiques es podran realitzar als Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat, entre d'altres localitzacions. Consulta les bases.

 

PREMIS TARRAGONÈS 2019
El Consell Comarcal del Tarragonès, seguint la seva línia de promoció de la cultura i servei als municipis, convoca, anualment, els Premis Tarragonès, en tres àmbits: Investigació, Creació i Difusió. Presentació de propostes fins al 5 i 26 de juliol de 2019. <+info>

     
destacat  de la setmana
   

LES CÈDULES D'HABITABILITAT S'HAN DE TRAMITAR ELECTRÒNICAMENT
L'agència de l'habitatge de Catalunya comunica que a partir del dia 1 d’abril del 2019, per tal de donar compliment a la Llei 39/2015, d’1 d’ octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, on s’indica l’obligació de relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques, no s’acceptaran cap tipus de registre presencials pels tràmits de cèdules de 2ª ocupació i certificats d’aptitud on consti com a sol·licitant un tècnic o una persona jurídica (a excepció de sol·licituds de copies de cèdules vigents i recollida de cèdules tramitades).
Les cèdules de segona ocupació es poden tramitar electrònicament al departament d'habitatge o a través del web del COAC.

SUBVENCIONS PER REHABILITAR EDIFICIS RESIDENCIALS
RESOLUCIÓ TES/1300/2019, de 13 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial.

 

MANUAL PER CONTESTAR REQUERIMENTS DE CÈDULES AMB NOTIFICACIO ELECTRONICA  Descarrega el manual

ACTUALITZACIÓ DE LA FITXA DB-HS3 DEL PROJECTE BÀSIC
L’Oficina Consultora Tècnica del COAC ha actualitzat la fitxa per al Projecte Bàsic del DB-HS 3 Qualitat de l’aire interior, adequant-la a la modificació de les exigències introduïdes per l’Ordre FOM/588/2017 per la qual es modifiquen el Document Bàsic DB-HE “Estalvi d’Energia” i el DB-HS “Salubritat”.

OFERTES DE LA BORSA DE TREBALL:
Consulta les ofertes al web de la Borsa de Treball.

 

logo
© 2019 Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya | Carrer Sant Llorenç, 20-22 | 43003 Tarragona | Tel. 977 24 93 67 | tarragona@coac.cat
Consulta l'arxiu de butlletins T@R.
Has rebut aquest butlletí electrònic perquè formes part de les llistes de distribució del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Pots donar-te de baixa del butlletí clicant aquí o bé deixar de rebre comunicacions del COAC. Per modificar les teves dades, cal que accedeixis a la Secretaria Virtual. Si vols conèixer quin és el tractament de dades personals que fa el COAC als efectes del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), pots consultar tota la informació aquí.